Az emberek miért nem segítenek a hontalanokon és a rászorulókon?
Utolsó vagyok. Most olvastam el a többi hozzászólást és az összes kommentet.
Hát, azt kell, hogy mondjam, hogy 18 vagy, de úgy gondolkodsz, mint egy óvodás. És a "2milliós" hozzászóló miért lenne undorító? Szimplán leírta, hogy a nyomorból igenis ki lehet törni. Én is ismerek ilyet. Sokadik gyerek, szakmunkásképzővel, aki időben fizet, halálra dolgozza magát és bizony az ő fizetése is verdesi ezt az összeget. Ismeretlen embert így meghazudtolni...
Szerintem te egy depressziós tinédzser vagy, aki álomvilágban él.
"...6 éves korom óta utcazenélek Graz-ban, néha egy rokonomnál laktunk, néha pedig az egyik Karitász szállóban..."
8-[] 6 évesen a szüleid kitettek az utcára koldulni???
Na, akkor te pontosan tudhatod, hogy jól meg lehet élni koldulásból (és nem munkából)...
Akkor most már értem : azért buzdítod itt a jónépet az adakozásra, mert a kolduló hajléktalanokat képviseled, a jólfelfogott érdeked, hogy legyenek hülyék, akik szórják a kalapokba a pénzüket. 8-[
"...Nem a szüleim tettek ki kedves válaszoló, hanem akkoriban sokan jártunk Ausztriába és látván, hogy az utcák hemzsegnek a műveseszektől, bohócoktól, mutatványosoktól; én is ezt akartam csinálni..."
Te tényleg ENNYIRE hülyének nézed az embereket?!... 8-o
Ugye nem azt akarod itt bemesélni, hogy egy 6 éves gyerek a sarki játszótér helyett fogja magát, átvonatozik Graz-ba, mert őneki tetszik az utcazenélés és magától kiáll zenélni, kalapban gyűjtve a pénzt, aztán szépen hazavonatozik szüleihez az esti kakaóra???...
6 éves gyereket még az óvodába sem engednek el a szülei egyedül, nemhogy Grazba???...
Ha én meglátnék egy utcán zenélő kolduló 6 évest, azon nyomban hívnám a rendőröket és a gyámhivatalt, mert azt a gyereket nem gondozzák megfelelően a szülei, aki koldul az utcán!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!