Manapság miért védik ennyire a melegeket?
Régen csak szimplán b.zik voltak, már elnézést. Mostanában viszont egyenesen kiváltság, sőt menő melegnek lenni. Miért halad ilyen irányba a világ?
Nem azt mondom, hogy minden meleget meg kell ölni, de miért kell felkapni őket? És hetero emberek miért védik az érdekeiket? Természetesen azokról a melegekről van szó, akik nyíltan csinálják, nem arról, akiről senki sem mondaná meg.
"Fogalmad sincsen, hogy melegek miken mennek keresztül, így nem érted az egészet"
olvass vissza. van meleg ismerősöm, aki szintén utálja a parádézós köcsögöket.
19:47
Most a parádézással van gondod, vagy azzal, hogy sokan megvédik a melegeket?
Eleve hogy jön a kettő össze?
Sötétség!!!
15:35
Nem értem, hogy mi a problémád.
Csak a felvonulás zavar?
"olvass vissza. van meleg ismerősöm, aki szintén utálja a parádézós köcsögöket."
Ez mégis hogy jön ahhoz, amit írtam? Nem tudod, hogy sok homoszexuális min megy keresztül. Hogy jönnek ide a parádézók?
Ne ess túlzásba kérdező! Látom, csakis a te kis beszűkült szemszögedből tudod látni a dolgokat. Egyébként hol szajkózza az elfogadást a média? Hmm mond már el nekem! A TV-ben nem látok, hallok olyan műsört ami erről szólna, a rádióban se zengenek ódákat a melegekről. Akkor hol te sötét elme?
Egy vakot senki se fog utálni azért, mert vak. De egy csomó beszűkült ember van, aki megszakítja a kapcsolatát, ha például kiderül a legjobb barátjáról, hogy meleg.
Úgyhogy vegyél vissza kicsit, mert nincs igazad! Nem látod, hogy tök értelmetlenül hasonlítod a dolgokat össze?
"te sötét elme"
addig, amíg ilyen hangnemben írsz, nem tartalak érdemesnek egy vitára.
Mért zavar téged annyira, hogy sokan az elfogadásért küzdenek? Rosszat tesznek azzal, hogy elítélik a gyűlöletet?
Rosszindulatú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!