Manapság miért védik ennyire a melegeket?
Régen csak szimplán b.zik voltak, már elnézést. Mostanában viszont egyenesen kiváltság, sőt menő melegnek lenni. Miért halad ilyen irányba a világ?
Nem azt mondom, hogy minden meleget meg kell ölni, de miért kell felkapni őket? És hetero emberek miért védik az érdekeiket? Természetesen azokról a melegekről van szó, akik nyíltan csinálják, nem arról, akiről senki sem mondaná meg.
Kedves kérdező!!
Rohadtul nem érted az egészet.
A homofóbia egy nagy probléma. Nem arról van szó, hogy nem mehetnek kézen fogva az utcán, mert ez a jéghegy csúcsa, amúgy is kit érdekelnek vadidegen járókelők. Itt a legnagyobb baj az, hogy a meleg emberek közvetlen környezete, családja sokszor úgy bánik velük, mint a férgekkel. Régen a melegek nagy része a földi poklot élte meg. Sokan ezt elégelték meg.
Szülők képesek öngyilkosságba kergetni a saját gyereküket.
Kedves kérdező! Mint írtam azon a felvételen nem voltak deviáns alakok, nem azt, hogy egyáltalán nincsenek deviánsok a felvonuláson. Tudom, hogy jól esik megkérdőjelezni azt, amit a melegek saját védelmük érdekében állítanak, de olyan piti dolgokban köttök bele, hogy szánalmas.
Sajnos nem találtam meg azt a videót a net-en, de kb. úgy kell elképzelni, hogy végig ment a kamera a felvonuláson az elejétől a végéig szép lassan. Pár percig tartott, de az alatt amíg a felvétel ment egy deviáns embert se láttam. Jó nyilván ugyanúgy elmennek a feltűnősködő emberek is, de nekem a felvétel alapján úgy tűnt, hogy kevesen vannak.
Egyébként meg a fotókkal ne gyere, a fotósok első sorban nem az átlag meleg felvonulót fogja megörökíteni, hanem a pávatollas travit. Mert az látványos. A tv-ben se az átlag melegeket fogják mutatni, hanem a feltűnő melegeket, mert arról aztán lehet csámcsogni. Egy öltönyös meleg ügyvéd senkit se érdekel, de egy meleg sztájliszt annál jobb fogás. És szépen tovább erősödik a sztereotípia.
Egyébként gondolom te se voltál még soha a felvonuláson, én se, szóval addig kár vitázni, hogy milyen a parádé. Mert igazán, csak akkor tudnánk meg, hogy mi folyik ott, ha ki megyünk. Hiába vannak ott tv-se és fotósok, sose fogják vissza adni a valóságot. Maximum egy ki szeletkéjét.
23 meleg F.
Az összes felvonuláson ott voltam, csak jelzem, hogy nem a propagandából táplálkozom.
Megértettem a válaszokat, nem én pontoztam le senkit. A véleményem ettől függetlenül nem változott, de örülök, hogy meghallgathattam a másik oldalt.
Lehet, hogy te nem gondolod vulgárisnak, de elég sok olyan kommentelő van, aki észre se veszi magát.
Ilyen pl: " Nekem semmi bajom a b.zikkal, de ...! "
Lehet, hogy te ezt egy normál válasznak gondolod, csak a heteróknak a sima b.uzizás fel sem tűnik, pedig az is sértő tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!