Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az alattam lakó kint dohányzik...

Az alattam lakó kint dohányzik az erkélyen, mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
A múltkor beszólt a gyerekemnek (7 éves), hogy ne ugráljon, futkorásszon stb. Nekem nem mert szólni, szemét módon neki szólt. Ha igaza lenne, oké, de a lányom nem olyan egy évben egyszer jön hozzánk rokon gyerek. Szóval tuti, hogy nem zajong. De a kérdésemre vissza térve: mi nem dohányzunk, és nagyon zavar büdös a dohányfüst. Szóltam már, de semmi reakció. Van valami tanácsotok, hogy mit tehetnék? Vagy van valami törvény erre?
2009. aug. 23. 17:46
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van,tökéletesen.A 19:33-as,és a 19:34-es is én vagyok,a primitív annak a válaszolónak szólt,aki olyan csúnyát írt a kérdezőnek,hogy a moderátorok kitörőlték.
2009. aug. 23. 20:22
 22/49 anonim ***** válasza:
90%
Igazából az van, hogy nagyon is nem mindenhol lehet rágyújtani. Én mint dohányzó erősen tapasztalom. Ha bárhol lehetne (ahogy egyesek itt állítják), akkor a buszon, a metróban, a kórházban, a boltban, a hivatalban, az iskolában, a színházban, a moziban, minden étteremben is lehetne. Az iskolát azért említem, mert nem rég láttam egy 70-es években készült magyar filmet,a amiben cigiztek a szülői értekezleten. Itt is hamarosan az lesz mint Angliában, hogy még az utcán se cigizhet az ember. Úgyhogy fene nagy ember- meg nem dohányzó érdekvédelem, csakhogy mi leszünk keményen korlátozva, szóval őrült nagylelkű gesztus tőletek nemdohányzóktól, ha cigizhetünk a saját erkélyünkön.
2009. aug. 23. 22:23
 23/49 anonim ***** válasza:
73%

Nyugi ha ilyen sokat bagózik ugyis hamarosan elviszi a rák..

Ha a lányodnak meg beszól mond meg a lányodnak hogy legközelebb nyugodtan hülyézze le aztán hagyja ott!!

Ha meg eröszakoskodni kezd vele akkor már van alap a hivatalos lépésekre!!!

Amugy valóban nem érdemes kekeckedni mert sosem lesz vége.. meg szólni is tök feleslegesen szólsz neki a saját portáján mindenki azt csinál amit akar...

Ha nem lenne gravitáció lehet hogy még fölfele pisálna is...

2009. aug. 24. 02:36
 24/49 anonim ***** válasza:
49%

nekem meg mindkét szomszédom és az alattam lakó is nap mint nap főz. és bejön az erkélyajtón a hagymás olajos bűz. néha még halat is csinál. vagy csak nem mosakszik azért halszagú. és arra sincs figyelemmel, hogy én nem eszek húst. és bejön a gulyásleves szaga az egész lakásomba. miért nem lehet ezt megtiltani?

szóval borzasztó. miért kell az ilyen embernek enni, ha nem képes a szomszédokra odafigyelni?

2009. aug. 24. 03:27
 25/49 anonim ***** válasza:
72%
Emberek ez az ember a saját lakásában dohányzik!!!! Az erkélye is a lakása része! Na nehogy már ne csinálhasson azt amit akar a saját lakásában. Ha feleséged krumplit süt akkor is felrohannak a szomszédok ,hogy azonnal hagyd abba. Ugyanolyan káros és büdös az égő olaj. Hát könyörgöm, mi az ,hogy a dohányos mindent megtehet. Basszus a saját lakása. Hát gondolkozzatok már.
2009. aug. 24. 11:59
 26/49 anonim ***** válasza:
91%

Csukd be olyankor az ablakot, mást nem igazán tudsz tenni.... a saját erkélyén minden joga megvan rá, hogy dohányozzon...meg amugyis, hol máshol cigizne? Gondolom emeletes társasházban laktok, ahol nem két lépés kimenni az udvarra...

viszont annyit megmondhatsz neki, hogyha te elviseled a füstjét, ő viselje el a gyereket!

2009. aug. 24. 15:10
 27/49 anonim ***** válasza:
77%
Kedves 22:23-as válaszoló.Tehát az a lényeg,hogy te jól érezd magad.Gratulálok önzésből jeles lettél.
2009. aug. 24. 15:40
 28/49 anonim ***** válasza:
83%
Engem nem érdekel ki mennyit szív,de igenis a közterület mindenkié kedves 22:23-as,nem csak a dohányzóké.Már pedig én folyamatossan a cigifüstöt nyelem mindig mindenűtt,csak otthon nem.Akkor ezek szerint én csak otthon élhetek füstmentesen,de te bárhol szívhatod?
2009. aug. 24. 15:47
 29/49 anonim ***** válasza:
67%
Miért élsz te folyamatos dohányfüstben? Most jöttem haza és komolyan mondom , lehet ,hogy ez egy egészséges város (Szeged), de 1, azaz 1 embert sem láttam aki rágyújtott volna úgy ,hogy ne legalább 10 méterre legyen tőlem, vagy hasonló emberektől. Pedig még boltban is voltam. A közterületről meg még annyit,hogy én ugyan nem dohányzom,de nem a cigifüsttől félek, hanem a buszok meg trolik által kibocsátott füsttől , ami ráadásul pont egy vonalban van a 3 éves gyerekemmel.
2009. aug. 24. 18:02
 30/49 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként pedig ha közterületen nem dohányozhat,mert zavar téged, otthon azért mert zavarja a szomszédot hol gyújtson rá ha rá akar? Mert azt azért nehogy meg tiltsuk már az embereknek ,hogy otthon mit cigizzenek.
2009. aug. 24. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!