Az alattam lakó kint dohányzik az erkélyen, mit tehetnék ellene?
Te jó ég!!! Jött válasz vegyesen, köszi. Becsukjam az ablakot? 10 percenként jár ki... Amúgy egy ismerős azt javasolta, hogy vegyek klumpát. Egyébként az okos enged elvet követném.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:49 - neked kívánom, hogy élj így! Szerintem, ha már csak iskolaszinten indulnánk ki, akkor is: a füst felfelé száll.... bocsi.... dohányzol? :P
Ezt a füstölő dolgot kipróbálom, csak nem biztos, hogy érzi is majd :(
A szomszéd lépcsőházban egy bácsi erős dohányos. Télen-nyáron lent a járdán sétálva dohányzik. Szerintem kulturált és szimpatikus cselekedet. Nem a lakásban, nem az erkélyen, nem a lépcsőházban dohányzik. Nem zavar senkit, mert mellette elsétálva sem érezni erősen.
Alattam is dohanyoznak,engem is zavar, nade..
A fene megette ,ha az ember mar a sajat erkelyen sem dohanyozhat..Emberek. hat mi van itt??? Legkozelebb sz@rni se hagyjuk a masikat,mert budos??
A cigarettázás nem más, mint egyfajta önkielégítés. Úgyhogy menjen mindenki rejszolni pl. a saját hálószobájába!
Lehet fújolni, kimoderáltatni... Az, hogy hagyománya van a bagózásnak, csak egy dolog, attól még sokkal gusztustalanabb, mint pl. a rágó.
Ex dohányosoktól hallott vélemény, úgyhogy büdös bagósoknak kár is vitatkozni vele, mert úgysincs igazuk!
Éppen ezért nem a 19:33-as hozzászólás a primitív, hanem aki annak minősítette.
A kérdésre: nekem pl. tuti, hogy éppen az erkélyen volna kedvem komolyzenét hallgatni, amikor a szomszéd rám büdösít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!