Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az alattam lakó kint dohányzik...

Az alattam lakó kint dohányzik az erkélyen, mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
A múltkor beszólt a gyerekemnek (7 éves), hogy ne ugráljon, futkorásszon stb. Nekem nem mert szólni, szemét módon neki szólt. Ha igaza lenne, oké, de a lányom nem olyan egy évben egyszer jön hozzánk rokon gyerek. Szóval tuti, hogy nem zajong. De a kérdésemre vissza térve: mi nem dohányzunk, és nagyon zavar büdös a dohányfüst. Szóltam már, de semmi reakció. Van valami tanácsotok, hogy mit tehetnék? Vagy van valami törvény erre?
2009. aug. 23. 17:46
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

Te jó ég!!! Jött válasz vegyesen, köszi. Becsukjam az ablakot? 10 percenként jár ki... Amúgy egy ismerős azt javasolta, hogy vegyek klumpát. Egyébként az okos enged elvet követném.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:49 - neked kívánom, hogy élj így! Szerintem, ha már csak iskolaszinten indulnánk ki, akkor is: a füst felfelé száll.... bocsi.... dohányzol? :P

2009. aug. 23. 19:13
 12/49 A kérdező kommentje:

Ezt a füstölő dolgot kipróbálom, csak nem biztos, hogy érzi is majd :(

A szomszéd lépcsőházban egy bácsi erős dohányos. Télen-nyáron lent a járdán sétálva dohányzik. Szerintem kulturált és szimpatikus cselekedet. Nem a lakásban, nem az erkélyen, nem a lépcsőházban dohányzik. Nem zavar senkit, mert mellette elsétálva sem érezni erősen.

2009. aug. 23. 19:18
 13/49 anonim ***** válasza:
90%
Biztos,hogy leérződik,mert 2 emelettel lejebb lévő szomszédom feljött,hogy adjak már neki 1 szálat,mert nagyon tetszik neki,de végűl nem is ez a fontos,hanem az,hogyan ne szenvedj tőle te.A dohányzó emberek nagy százalékát nem érdekli az sem,ha közvetlen valaki arcába megy a füst.Múltkor azért álltam ki a kisfiammal az esőre,mert a buszmegállóban egy nőt nem érdekelte,hogy az egész füst a gyerekem arcába megy.Tök szépen szóltam neki,hogy pont ránk jön a füst,de nem reagált.A fontos az volt,hogy ő jól érezte magát.
2009. aug. 23. 19:31
 14/49 anonim válasza:
28%
Szívjál inkább fingot.Hátha az nem zavar annyira!!
2009. aug. 23. 19:32
 15/49 anonim ***** válasza:
56%
Érdekes,hogy joga van a dohányosnak bárhol rágyújtani,de a nemdohányzónak nincs joga eldönteni,hogy akarja-e szívni a füstöt vagy nem.
2009. aug. 23. 19:33
 16/49 anonim ***** válasza:
55%
19:33-as,neked kéne az arcodba nyomni azt töményen amiről írtál.Nagyon primitív vagy.Gratulálok!
2009. aug. 23. 19:34
 17/49 anonim ***** válasza:
70%
Vagyis 12:32-es!!
2009. aug. 23. 19:35
 18/49 anonim ***** válasza:
65%

Alattam is dohanyoznak,engem is zavar, nade..

A fene megette ,ha az ember mar a sajat erkelyen sem dohanyozhat..Emberek. hat mi van itt??? Legkozelebb sz@rni se hagyjuk a masikat,mert budos??

2009. aug. 23. 19:44
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére sz..ni nem az erkélyre megyünk.Bár ha így haladunk,nemsokára azért sem szólhatunk.
2009. aug. 23. 19:51
 20/49 anonim ***** válasza:
67%

A cigarettázás nem más, mint egyfajta önkielégítés. Úgyhogy menjen mindenki rejszolni pl. a saját hálószobájába!

Lehet fújolni, kimoderáltatni... Az, hogy hagyománya van a bagózásnak, csak egy dolog, attól még sokkal gusztustalanabb, mint pl. a rágó.

Ex dohányosoktól hallott vélemény, úgyhogy büdös bagósoknak kár is vitatkozni vele, mert úgysincs igazuk!

Éppen ezért nem a 19:33-as hozzászólás a primitív, hanem aki annak minősítette.

A kérdésre: nekem pl. tuti, hogy éppen az erkélyen volna kedvem komolyzenét hallgatni, amikor a szomszéd rám büdösít.

2009. aug. 23. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!