Szeretek az erkélyen úgy járkálni, hogy csak egy hosszú póló van rajtam, alul semmi. Baj ez?
Demokratikus államban élünk vagy mi?! :-D
Te kimehetsz az erkélyre Ádám-kosztümben, viszont a szomszéd meg lefényképezhet, ha épp ahhoz van kedve... :-) de lehet, hogy a pólód tetszett neki. ;-)
Félelmetes milyen emberek vannak, az utcára is így menj hagy lássa mindenki...
Na de tényleg... mi lenne ha keresnél hosszabb pólót, vagy egy kényelmes gatyát? Zavarna hogy nem lenne min röhögniük a szomszédoknak?
00:48as:
Ha nekem ebben az országban valaki megmondaná, hogy a saját telkemen, a saját házamban hogyan mászkáljak, költöznék is el. Mi ebben a nevetséges? Kinek mi köze van hozzá, hogy én a kis birtokomon egy szál kukacban mászkálok e vagy női ruhában?
Én is szoktam egy szál polóban rohangálni az erkélyemen, ha valakinek nem tetszik nem néz oda. ezzel semmi gond nincs.
Nekem is van hülye szomszédom, sajnos, teljesen belát hozzánk. Amikor készülök tusolni, melltartóban és bugyiban, vagy törölközőben rohangálok (mindig csak benn a lakásban, a kertbe soha nem megyek ki így), a párom mindig húzná le a redőnyöket, hogy ne lássanak be. Erre én azt mondom, ha nem akar olyat látni, ami nem tetszik neki, akkor ne kukkoljon! Ne kelljen már vaksötétben élnem, mert vannak emberek, akik nem képesek a kulturált együtt élésre.
A saját otthonodban azt csinálsz amit akarsz. De ha nem akarod, hogy később kellemetlenséged legyen belőle, kapj fel egy boxert vagy rövidgatyót, ha kimész az erkélyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!