Az alattam lakó kint dohányzik az erkélyen, mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
A múltkor beszólt a gyerekemnek (7 éves), hogy ne ugráljon, futkorásszon stb. Nekem nem mert szólni, szemét módon neki szólt. Ha igaza lenne, oké, de a lányom nem olyan egy évben egyszer jön hozzánk rokon gyerek. Szóval tuti, hogy nem zajong. De a kérdésemre vissza térve: mi nem dohányzunk, és nagyon zavar büdös a dohányfüst. Szóltam már, de semmi reakció. Van valami tanácsotok, hogy mit tehetnék? Vagy van valami törvény erre?2009. aug. 23. 17:46
1/49 anonim válasza:
szerintem nemnagyon tehetsz semmit mert ha nem tiltott a környéken a dohányzás akor ott cigizik ahol akar
2/49 anonim válasza:
Köpd le, boríts a fejére egy vödör vizet... A lehetőségek száma korlátlan. :D
3/49 anonim válasza:
osonj be hozzá és lazítsd meg az erkély padlóját hogy véletlen balesetnek tűnjön mikor beszakad alatta:D
4/49 anonim válasza:
Esetleg "véletlenül" boruljon oda egy cserép virágföld.. xD
5/49 anonim válasza:
Vagy csak locsolj gyakran virágot, hogy épp "véletlenül" több kerüljön a dézsába. :)
6/49 anonim válasza:
nem értem miért baj, hogy kint dohányzik az erkélyen. Ha a lépcsőházban szívná, akkor oké, hogy érzed a füstöt, de így. Az alattunk lévő is kint cigizik, de érdekes módon én nem érzek cigiszagot. sztem itt egyszerűen arról van szó, hogy vissza akarsz neki vágni, mert úgymond beszólt a lányodnak. De ez elég gyerekes sztem. Amúgy meg mégis hol kéne rágyújtania? A lakásban, ahol aztán minden büdös nikotin szagú lesz? Jól teszi, hogy az erkélyen dohányzik, és tényleg nem tudom elhinni, hogy kint szívja a szabad levegőn és ezt te érzed bent a lakásban.
7/49 anonim válasza:
mit tegyél? csukd be az ablakot...
8/49 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ALATTAD dohányzik és nem FELETTED, mert akkor bedobálná az erkélyedre vagy a nyitott ablakodon a csikkeket...
Én a helyedben nem tennék semmit, mert ha elkezded locsolni vagy leszórni a virágföldet, utána az ő válasza az lesz, hogy kutyaszart tesz a lábtörlődre, ragasztót a kilincsedre, ennek soha nem lesz vége!...
Bántani fogja a gyereked vagy beszól neki...
Jól végigkarcolja az autódat...
Kell ez neked???... 8-o
Nem kell vele foglalkozni!... Jelszó : "Élni és élni hagyni!"
9/49 anonim válasza:
A legtöbb ember aki dohányzik a saját lakásában nem szívesen füstöl,ezért az erkélyre mennek ki.Ezt nem tiltja semmiféle törvény,vagyis szíve joga ott dohányozni.Nem tudsz mit tenni,esetleg annyit,hogy amikor a szomszéd dohányzik,te becsukod az erkélyajtódat,és később újra kinyitod.Kint a levegőn azért a cigi füst nem marad órákig érezhető,és még mindig jobb,hogy az erkélyen bagózik mint a lakásban,mert akkor a te lakásod is füstős szagú lenne.A csövek között lévő résen szépen fel tudna menni a lakásodba a füst..Nyugodj bele...Télen nem fog olyan sűrűn kint lenni az erkélyen..
10/49 anonim válasza:
Én is így voltam,az alattam lévő folyamatosan kint cigizett,ami rohadtúl bejött a szobánkba.Én ilyenkor meggyújtottam a kedvenc füstölőimet,így elnyomta az illat a bűzt,és végűl a szomszédot is,mert ő meg nem bírta a füstölő illatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!