Ha az erkélyen dohányzik a szomszédotok, bemegy hozzátok a füst?
Igen, sajnos, napjában többször is szívjuk a dohányfüstöt. Pedig mi nem vagyunk dohányosok, gyűlöljük a cigifüstöt, ráadásul én asztmás is vagyok.
De nem tudunk mit tenni. Nem tilthatjuk meg a szomszédnak, hogy a saját erkélyén dohányozzon...
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:38
Már gyakorlatilag valamennyi nyilvános helyről ki vannak tiltva, ne akarja már senki meghatározni nekik, hogy saját kecójukban mit csináljanak. Majd ha egy nem dohányos fizeti a lakbért rezsit és egyéb más dolgot, akkor dirigálhat.
18:23nak
azért talán nem kell belehalni... ő is ember, azt csinál a lakásában és teraszán amit akar.
ha nemtetszik, használj illatosítót, vagy költözz el. másnak jóval bajosabbak a szomszédai...
jobb, mintha a lakásban tenné.
a saját erkélyén azt csinál amit akar. örülj, hogy nem egy bunkó zajongó suttyó, ez a legkevesebb. szerintem.
én, bár dohányzom (szintén erkélyen) még sosem szóltak be miatta, a szomszédom is bagós, jóban vagyunk, ha valakit zavar valami, akkor megbeszéljük.
olyan aranyos, le szokott szólni telefonon, h takarítani fog, és bocsi a zajért :D
ja, amúgy nem jön be a füst. sokkal gusztustalanabb, ha valaki a zárt lépcsőházban bagózik, mert onnan szinte sehogy sem szellőzik ki.
ha bemegy hozzád, akkor csinálsz egy gyors huzatot, az kiviszi.
Tegnapelott, 18:23, 81%
Te kirazod a kis szonyeget a fejere, megkerdezted, hogy oneki tetszik e eppen a napi fozted buze? Hal' Istennek, nem Te vagy a szomszedom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!