Szabó Álmos kérdése:
Mit tennétek, ha szomszédotok állandó hangoskodásától telne minden napotok?
Figyelt kérdés
A rádiót zavaróan hangosan hallgatja, kerti bulikat csak és kizáróan végig ordibálják, felszólítás után sem képes halkabban szórakozni. Kérésünkre csak azt válaszolja:"Azt hittem nappal van". Sajnos a házunk ablakai és az ő kerthelyiségük pont szemben van egymással.2011. júl. 26. 20:55
2/8 anonim válasza:
Helló!
El tuti nem költöznék. Hát ha megbeszélni nem lehet vala akkor egy hülyével állsz szemben, innentől pedig tök mind1 milyen módszerekkel cselekszel. Szivatsd meg kicsit a barmot :)
3/8 anonim válasza:
ilyet kell beszerezni és ha hangoskodnak egyet oda kell lőni kicsit hangos de utána nem fognak hangoskodni :D remélem segítettem
5/8 anonim válasza:
Nekünk amikor ilyen volt a szomszédunk,(üvöltette a zenét) elmentünk egy hétre nyaralni, és bekapcsoltunk egy kis Mozartot, hogy művelődjön.
7/8 anonim válasza:
Hívnék szakembert, és hangszigeteltetném a nyílászárókat. Tuti módszerek vannak rá. Pár éve Görögországban olyan szállodában voltam, ahol minden éjszaka karaoke-buli dübörgött a kertben, ahová a szobák teraszai nyíltak. Ha kinyitottuk az ajtót, egymás hangját nem hallottuk, ha becsuktuk, síri csend lett.
8/8 anonim válasza:
Ööö... kihívnám a rendőrséget? 3 éve nincs csendháborítás, szóval go.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!