Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha lenne egy...

Mit tennétek, ha lenne egy gonoszkodó szomszédotok?

Figyelt kérdés

Van egy idősebb néni a társasházban, és egy-két családot valamiért nagyon utál. Úgy tűnik mi is közéjük tartozunk. Állandóan rólunk és a hasonló korú lakókról beszél a folyosón, mindegy kinek: a többi szomszédnak, a postásnak, a vízóra leolvasónak... Hihető, de nem igaz történeteket talál ki, és persze olyan hangosan mondja, hogy zeng tőle a folyosó, így persze halljuk is. (Pl. lopjuk a reklámújságait, leveleit a postaládából, és direkt kidobjuk. Nem értem miért is tennénk ilyet, mindegy is, a lényeg, hogy nem szoktuk ezt csinálni! Vagy, hogy az alattunk lakókhoz át szoktunk kopogni éjjel...mellesleg van egy kisbabám, aki éjjel szerencsére alszik, ennek nagyon örülünk, és mi is alszunk hála az Égnek! Szóval nem tudom honnan szedi ezeket...)

Sokan élünk itt, így ha valaki nem ismer minket, még lehet, hogy hisznek is neki.

Tudom, nem kellene vele foglalkozni, de én érzékenyebb ember vagyok, és nagyon bánt, ha rosszakat mond rólunk.

Az egyik családdal már beszéltünk egyszer, és mondták, hogy ők is hallják néha, hogy miket mond, ők sem értik, de úgy láttam őket nem izgatja ennyire.

Én viszont már nagyon el szeretnék innen költözni, nem tudok olyan helyen élni, ahol ok nélkül bántanak. Szinte napi program, hogy rólunk beszél.

Egyszer próbáltunk vele beszélni, de akkor csak hebegett-habogott, semmi értelmeset nem tudott mondani.

Azt ne írjátok, hogy ne törődjek vele, mert az nekem nem megy. Idegesít a dolog. :(

2011. ápr. 21. 11:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%
kopogjatok tényleg be hozzá éjjel. meg dobjatok valami fenyegető levelet a postaládájába. pl.: megyünk érted hajnal kettőkor, légy készen. Az ásót mi hozzuk.
2011. ápr. 21. 11:49
 2/26 anonim ***** válasza:
75%

Te is menj ki a folyosóra és jó hangosan kezdj el pletykálkodni a szomszédoknak, hogy "Hallották, hogy a vén k***a megpróbált letaperolni egy 4 éves kisgyereket?" :D

Amúgy vénségére meghülyült az öreglány, szerintem senki nem hisz neki, még az se aki nem ismeri.

2011. ápr. 21. 11:50
 3/26 A kérdező kommentje:

:)

Köszi, most legalább nevettem egyet.

Valami barátibb megoldásra gondoltam, de ha belegondolok, lehet, hogy vele tényleg nem lehet szépen elintézni.

2011. ápr. 21. 11:51
 4/26 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, teljesen el tudom képzelni a helyzeted :S Nem vagyok pártja a durva megoldásoknak, de ha szép szóval nem megy akkor tegyetek valamit! pl: mint az első írta írjatok neki levelet, vagy kérd meg az egyik barátod (ha lehet fiút és akit nem ismer az a vénasszony) h kopogjon be hozzá és egy kicsit rémisszen rá. Nincs közös képviselő? mond a szomszédoknak h az a szemétláda miket mond. Végső esetben (de tényleg nagyon végső esetben) te is találj ki róla dolgokat, hogy fenyeget vagy mindenkit kirabol..stb. Mondjuk ez gyerekes de jobb ötleteim most nincsenek. Remélem megoldódnak a bajok:|
2011. ápr. 21. 11:54
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj a házi orvosával, hogy üldözési mániája van a néninek. Hátha beutaltatja a pszychiátriára. Jobb esetben egy otthonba.
2011. ápr. 21. 11:55
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Hohó, annyi őrült van a világon, hogy azt el sem lehet képzelni. Lépj be a sötétség kapuján:

[link]

Társasházban elég 1 összeférhetetlen lakó, és mindenki életét megkeseríti.

Én biztosan nem kerülőúton manővereznék, hanem amint meghallom, hogy rólam beszél az illető, kiviharzok a folyosóra, és ordítva számon kérem, hogy ezt hogy merészeli, és megfenyegetem, hogy a létező összes bíróságon beperelem becsületsértésért.

Egyet megtanultam: mindig a fejénél kell megragadni a problémát, mert ha csak piszkáljuk, akkor sosem fog elmúlni, ez minden szomszédos esetre igaz.

Csak keményen!

2011. ápr. 21. 11:55
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hasonló gondok vannak. Olyanokat talál ki a mi idős szomszédunk, hogy ugat a kutyánk (pedig semmilyen háziállatunk nincs is!!), hipóval takarít mindig mindenhol még a lépcsőházban is, és megkértük hogy hagyja abba a hipózást mert anyukám allergiás rá...Kiabált velünk, hogy bemegy a cigifüst a lakásába, pedig a családból senki nem cigarettázik. Apukám egyszer elküldte hipóstól, meg mindenestől együtt melegebb éghajlatra és utána abba hagyta :D szóval lehet, hogy tényleg ki kéne próbálnotok :D
2011. ápr. 21. 11:58
 8/26 anonim ***** válasza:
81%

Rossz irányba mentek...

Át kéne kopogni hozzá, és vinni neki egy tál sütit. Megtudni, mikor van a születésnapja, és felköszönteni egy szál virággal. Amikor elmész bevásárolni, megkérdeni tőle, hogy neki is hozzál-e valamit a közértből.

Ezt csinálni egy évig, és ha azután is gyűlöl titeket (nem valószínű), na, akkor lehet gondolkodni a durva megoldásokon.

2011. ápr. 21. 11:58
 9/26 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy elé kell állni, úgy a leggyorsabb.

Csak én meg nem vagyok olyan...nehezen szedem össze a bátorságomat, és eleve zavar, hogy olyan dologban kell megvédeni magam, ami nem igaz.

Párom már egyszer leordította a fejét, de úgy tűnik hatástalan volt.

2011. ápr. 21. 11:59
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Tudom,hogy a harag nem jó tanácsadó,de én mégiscsak azt mondom,hogy az ilyen banyáknak nincs olyan ami befogná a száját,azt még haláluk után is külön lapáttal kell majd agyonverni. Ezért aztán azt javaslom beszéljetek össze azokkal a lakókkal akiknek a háta mögött szintén keveri a sz@rt,és csináljátok meg azokat a dolgokat,amiket a banya kitalál. Megnézném mit szólna hozzá!

Mi kertes házban lakunk,és mindkét szomszéd bunkó. Az egyikben nyugdíjas öregek laknak,és olyan rosszindulatúak,hogy én még ilyet nem láttam. Tavaly elkezdték azt terjeszteni,hogy én olyan ribanc vagyok,hogy meztelenül járkálok az udvaron,és úgy napozok mindenki szeme láttára stb. Amit valójában nem is láthatna,mert nádkerítésünk is van,amin nem lát át. Na most a kiskutyánk kissé megrágcsálta a nádat,így leszedtük. Na én meg is ragadtam az alkalmat,mikor láttam,hogy a két vén csont kint kertészkedik kimentem meztelenül,mentem egy két kört az udvaron,és még napozni is kifeküdtem,mondanom sem kell,hogy leesett az álluk. Azóta kussolnak! :D

25/N

2011. ápr. 21. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!