Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 16 éves "anyukának" nem...

16 éves "anyukának" nem inkább szégyellnie kéne magát?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm 15 évesen szült nemrég. A terhessége alatt és a szülésnénél is tele volt a face a kommentjeikkel és fotóikkal, h mennyire boldogan várják a babát. Most 16 éves, az "apuka" 19. Az "apa" szüleinél laknak. A srác nem dolgozik, a lány abba hagyta az iskolát.

Komolyan nem értem mire büszkék. Na meg a közös ismerősöket sem. Rengeteg gratulációt kaptak. Akkor is amikor kiderült h terhes a lány. De miért? Ők meg még büszkék is rá.

Az ő korában és helyzetében én a föld alá süllyedtem volna szégyenemben.

Valaki magyarázza már meg nekem miért gratulálnak eggyesek ahoz, h a gyereknek gyereke lesz és a nagyszülők tartják el?

2012. nov. 9. 10:05
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%
Timyke, te elég gáz vagy, már bocs. Ha az én lányomat ejtené teherbe 13 évesen egy cigány, idegbajt kapnék.
2012. nov. 27. 22:21
 52/53 A kérdező kommentje:

#50-es, ha valaki nem nézi jó szemmel, hogy egy gyerek felelőtlenül tönkre teszi a gyereke életét. Akkor az már csak irígységből lehet?

Ha volt abortusza akkor azért, ha meg nincs gyereke akkor meg azért, mert nem tudja miről beszél. Ha meg van neki, akkor meg azért mert nem tudja milyen az olyan helyzet mint amiben a kiscsaj van, mert neki "összejött" az élet.

Itt nem irígységről van szó. Hisz le is lett írva, hogy nem bánta meg a kérdező az abortuszt.

De képzeld el milyen élete lesz annak a babának, akinek az anyja csak a fb-on az anyja. És fontosabb neki a drága ruha a segélyből, mint a hyerekének a megélhetése.

2012. nov. 28. 13:20
 53/53 A kérdező kommentje:

Ui.: A kérdező párja voltam.

És a "gyerekek" még mindig az intézetben vannak. Onnan tudunk sokmindent, hogy hozzánk jártak kölcsön kérni.

2012. nov. 28. 13:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!