Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 16 éves "anyukának" nem...

16 éves "anyukának" nem inkább szégyellnie kéne magát?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm 15 évesen szült nemrég. A terhessége alatt és a szülésnénél is tele volt a face a kommentjeikkel és fotóikkal, h mennyire boldogan várják a babát. Most 16 éves, az "apuka" 19. Az "apa" szüleinél laknak. A srác nem dolgozik, a lány abba hagyta az iskolát.

Komolyan nem értem mire büszkék. Na meg a közös ismerősöket sem. Rengeteg gratulációt kaptak. Akkor is amikor kiderült h terhes a lány. De miért? Ők meg még büszkék is rá.

Az ő korában és helyzetében én a föld alá süllyedtem volna szégyenemben.

Valaki magyarázza már meg nekem miért gratulálnak eggyesek ahoz, h a gyereknek gyereke lesz és a nagyszülők tartják el?

2012. nov. 9. 10:05
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Szerintem sem tiniapuka az akinek saját gazdasága van. Így könnyű/könnyebb. Meg ritka eset is.
2012. nov. 9. 11:07
 22/53 A kérdező kommentje:
Egyébként sem értem miért kell suli helyett babát tervezni 17 évesen. Hova a búbánatba siettél? Csak el akartál szabadulni otthonról?
2012. nov. 9. 11:10
 23/53 anonim ***** válasza:
67%
(baromira nem érdekel ez a pontozósdi, de viccesnek tartom, hogy a 20. válaszomat, amelyben egy elírásomat javítottam, szépen pontozgatták, nyilván kizárólag hasznossági szempontból :DDD )
2012. nov. 9. 11:26
 24/53 anonim ***** válasza:
69%
Nem akartam elszabadulni otthonról. Mind a ketten gyerekre vágytunk. Amúgy egyáltalán nem számít hogy hány évesen vállal az ember gyereket. Van 3 lány testvérem. Az egyik egyáltalán nem szereti a gyerekét már rég óta anyum neveli. Most még ráadásul ki is ment külföldre. És már a vér szerinti apjával sincs együtt. A másik sincs együtt a vér szerinti apjával együtt és agresszív szülő. A harmadik együtt él házasságban de semmi boldogság nincs a családban. És mind 23 felett vannak.
2012. nov. 9. 11:41
 25/53 anonim válasza:
60%
Láttam már fiatal szülőket,akik jobban bántak a gyerekkel mint a legtöbb szülő..
2012. nov. 9. 13:16
 26/53 anonim válasza:
92%

Egy gyereket nem kell dugdosni, szégyellni, soha, semmilyen körülmények között.

Egyébként itt a gyk-n szokták bátorítani az ilyen lányokat, hogy tartsák meg a gyereket, mama-papa biztos be tud segíteni... blablabla

2012. nov. 9. 14:18
 27/53 anonim ***** válasza:
67%

Bocs Kérdező, de nem tudom, Te hány iskolát jártál ki, ha ilyeneket írsz, hogy

"fotószkodnak", meg "osszák".

Semmi jogod ítélkezni felettük. Mint ahogy nekem se feletted, de ez kikívánkozott...

2012. nov. 9. 14:24
 28/53 A kérdező kommentje:

Úristen! Elrontottam pár szót, mindjárt megyek és felkötöm magam.

Utoljára írom le, gyengébbek kedvéért:

Nem azt mondtam, h dugdossa el a gyereket és bujdokoljanak el. Hanemöazt kérdeutem, h ha mindenki tudja milyen életet élnek, akkor miért kell bátorítani?

Igen, gratulálok hülye gyerek! Szüljél 15-16 évesen, mert szeretettel jól lehet lakatni. Az nem baj, h sz@ros 8 osztályt végzett, ambícióktól mentes buta kölkök vagytok.

Nem a babával van a bajom. Látom nektek "nagyon megy" az értő olvasás.

Az meg h régen dovat volt így szülni. Na és? Akkor el lehetett még tartani 2-3 gyereket 1 fizuból, magasabb végzettség nélkül. Ma már nem. És nem is a kozép korban vagyunk,öahol az átlag életkor 45 év.

Nem értem miért kell ajnározni azt a tinit, aki pelenka meg kaja helyett tűsarkút vesz.

2012. nov. 9. 14:38
 29/53 A kérdező kommentje:

25 éves nő vagyok, gépész mérnök szakmával, 4 éve párkapcsolatban.

(Telefonról írok, azért olyan amilyen.)

2012. nov. 9. 14:43
 30/53 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy ezt bírom ti itt mind olyan okosak vagytok meg mi ez hogy 'minek ítélkezni' b@ssza már meg akkor ki is lehetne iktatni ezt az oldalt mert itt épp a 'véleménycsere' a lényeg.

Ha a ti gyereketek teherbe esne 15-16 évesen, nem tudom hogy állna a szátok. Amúgy meg engem is kicsit felháborított amit a 9. linkelt be. Még ők r.bancozgatnak le másokat megáll az eszem elég nagy r.bancok ők mert még arra sem volt eszük hogy védekezzenek. Szánalmasak...csak gratulálni tudok hogy nekik a fő életcéljuk az hogy majd ők 34 évesen sétálgassanak a 18 éves lányukkal hát ez kész vicc...meg hogy 'ne ők legyenek elítélve mert másnak nem jött össze' EZEK HÜ.LYÉK? Ezek kajak azt hiszik van aki irigy rájuk. UramIsten..

2012. nov. 9. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!