Más kisgyerekes anyukának is elege van a férjéből?
2 hónapos a kicsi 3 a nagy, a férjem álandóan sexelni akar, nem érdekli egyáltalán hogy jelenleg örülök hogy élek a fáradtságtól... ha nem kapja meg akkor türelmetlen és undok a gyerekekkel is meg velem is. Totál elegem van belőle, mostanra már ha csak hozzám ér kiráz a hideg.
Amúgy szeretem és jó lenne ha nem mennénk tönkre, El fog ez múlni?
Nem, nálunk nincs így. Nekem csak annyi a problémám, hogy bármennyire is van kedvem napközben, este ahogy vízszintesbe érek, leginkább már csak aludnék. De ha erőt veszek magamon, akkor én is élvezem.
Nyilván nehéz volt a 6 hét megvonás, meg még előtte ki tudja mennyi.
De, miért nem beszéled meg vele?
A szexről ugyanúgy kell beszélni egy kapcsolatban, mint arról, hogy mi legyen a hétvégi program.
Ezt csak Ti tudjátok megoldani. El kell mondani az érzéseidet, és persze valami megoldási tervet is jó kigondolni. Nyilván szeret Téged, így nem akarhat rosszat Neked (ha igen, akkor megette e fene), és akkor ő is kompromisszum kész lesz.
Csak épp valószínűleg azt sem tudja, hogy probléma van. A férfiak (sem) gondolatolvasók, és a testbeszédet meg a virágnyelvet sokszor nem értik.
Szóval mondd el neki hogy érzel. De ha lehet, akkor ne a következő kezdeményezésére időzítsd ezt, hanem keríts egy alkalmat, amikor épp nincs terítéken a szex.
Sok szerencsét!
Segít a gyerekekkel? Ha nem, akkor mond meg neki hogy akkor talán több kedved, energiád lenne hozzá.
Amúgy sajnos igen, jogos igény, megértem őt is.
Mi erre azt találtuk ki, hogy megmondtam neki, ha nem volt kedvem, hogy most rohadtul nincs kedvem, csak miatta csinálom, aztán vagy kedvet kapok közben, vagy nem. Ez persze nem tetszett neki. Mondtam neki, ha nem csesztetne folyton ezzel, sokkal szívesebben állnék hozzá, és este nem úgy mennék lefeküdni, hogy már megint rám fog mászni, hanem ha kivárná, amíg én mászok rá, mindkettőnknek jobb lenne.
Most már kivárja. Így persze nem naponta van szex, de cserébe sokkal jobb mindkettőnknek.
(Amúgy ez a "jogos szükségletei"-duma elég megalázó egy feleségnek, nőnek. Mik vagyunk mi, valami utcai riherongyok, hogyha neki szükségletei vannak e téren, tegyük szét a lábunkat? Mondd, hogy a te jogos szükségleted a pihenés, és te meg most abból kérsz. Majd holnap lesz szex.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!