Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen Biatorbágyon kisgyereke...

Milyen Biatorbágyon kisgyerekes anyukának lenni?

Figyelt kérdés
Hamarosan odaköltözünk, és szeretném tudni mire számítsak. Milyen a bölcsi/ovi? Vannak-e rendes játszóterek, programok, foglalkozások, ahova vihetem majd a kisfiamat?
2010. okt. 18. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia,

mi egy éve lakunk az új lakóparkban, a kislányom 2 éves, most várom a másodikat. Szeretünk itt élni.

Játszóterek: itt a közelben 2 van, az egyik egyáltalán nem jól felszerelt (homokozó, csúszda, hinták 4 db),a főtéri jobb és itt mindig sokan vannak, van egy nagy placc is rohangászni, motorozni.

Programokban nincs hiány. Van Ringató foglalkozás, Közösségi Házban játszóház (szinte mindig ingyenes, kivétel Kerekítő fogl., angol fogl.), idényjellegű programok.

Ami nagyon szuper, hogy ide szinte csak kisgyerekes családok költöztek ki, a legtöbben nagyon barátságosak. Egy séta alkalmával tucat szülővel/gyerkőccel lehet megismerkedni.

Isteni a levegő is. :-)

Mivel a kislányom nem ment bölcsibe, így erről nem tudok nyilatkozni (de ált. azt hallani, hogy kevés a férőhely, a szomszédunk magánbölcsibe íratta a fiát). Állítólag most épül egy bölcsi...

Ovis férőhelyekkel van a gond, erre mindenki panaszkodik. Szerintem a kislányunkat sem fogják felvenni 3 évesen, mert jön a tesó és akkor itthon vagyok a kicsivel - ez sok családban így van/volt.

Ha van még kérdés, szívesen válaszolok.

2010. okt. 20. 14:45
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, kb. ezekre voltam kíváncsi. Mi január végén költözünk oda és már nagyon várom :) Az viszont meglep, hogy nincs ovis férőhely. Igaz, még nem is aktuális (márciusban lesz 2 éves a kisfiam) de mi is szeretnénk kistesót és nem gondoltam, hogy akkor majd őt emiatt nem veszik fel az oviba...

2010. okt. 22. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Ismét én vagyok, most vettem észre a kommentet.

Mivel ide 3-4000 ember költözött ki (állítólag), kevés lett hirtelen az ovis férőhely-szám. A régi polgármesternek csak addig volt fontos a sok betelepülő, amíg Biat. városi rangot kapott. Azután állítólag a panaszokra annyit reagált, hogy 'Hja, akinek nem tetszik, majd elmegy innen.'

Ti is az új részre költöztök? Hova? (Ha gondolod, nyugodtan írj privátot.)

2010. okt. 25. 09:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, az új részre (Juhász Gyula utca). És az új polgármester? Ő mit mond, vagy ígér? Lesz esetleg több ovi/bölcsi?

2010. okt. 25. 12:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez vicces! Mi is ebben az utcában lakunk. :-)

Az új polg.mesterről nem tudok semmi konkrétat, mindenki mindent ígért - tudod, hogy van ez...

2010. okt. 25. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudom régi a kérdés,de hátha olvassátok. Hogy érzitek azóta magatokat Biatorbágyon? Beváltotta az elképzeléseiteket?
2014. márc. 29. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
azóta mi a helyzet veletek?
2021. máj. 1. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!