Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nincsenek barátaim.

Mit tegyek? Nincsenek barátaim.

Figyelt kérdés

nem vagyok rossz fej, és el tudok beszélgetni akárkivel akármiről, de mégis van valami gond velem.Kicsit kerülöm az embereket és néha jobban érzem magam egyedül.7éve elváltak a szüleim, azelőtt rengeteg barátom volt, de elveszítettem őket (költözés, kiborulások,depresszió stb...)

szeretnék újra barátokat, mert nem hiszem h rossz barát lennék. csak ez a 7 év nehéz időszak volt számomra.kicsit elvont lettem és így nehezebben közeledek az emberekhez.

gyakorlatilag most egy barátom sincs, teljesen egyedül vagyok már évek óta.úgy érzem mintha nem lenne lelkierőm ehhez, de nagyon szeretném. kérlek segitsetek. adjatok tippeket, h mit kéne tennem. tudom h barátokat szerezni nem olyan egyszerű, nem adhatok fel rá hirdetést egy újságban vagy ilyesmi, de biztos van valami megoldás.

előre is köszi

19/L

2009. aug. 1. 12:54
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

a stylist az jól hangzik. :) amúgy nekem van/volt egy majdnem 3éves kapcsolatom. most szünetelünk kicsit, mert sok a probléma, már nem vagyok biztos az egészben,hogy működik.:(

egyébként ritkán szoktam netezni, csak az utóbbi egy-két napban. suli időben ki sem látok a fejemből. mindennap edzés(rendőrtisztire felkészit), meg rengeteget kell tanulni, nagyon kemény a suli. :(

ilyenkor nyáron, hát megyek strandolni, dolgozni, meg edzeni is járok, de mostanában eléggé elhanyagoltam sajnos. :(

Bocsi, de most mennem kell. :(

megadom az msn címem ha még akarod tartani a kapcsolatot.

bekazooy@citromail.hu

köszi h meghallgattál és beszélgettél velem.

üdv Évi

2009. aug. 1. 13:47
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan Csongrád megyei vagyok, de fiú..............úgyhogy valószínűleg elöbb-utóbb sex lenne belőle......:(
2009. aug. 1. 15:44
 23/26 A kérdező kommentje:

:D azért az nem olyan könnyen megy ám...

nem adom könnyen magam.

2009. aug. 1. 19:22
 24/26 anonim ***** válasza:

De aranyosak vagytok! Remelem ossze baratkoztok! :))

Amugy, en tul oreg vagyok hozzatok :(

32/L

2009. aug. 1. 22:59
 25/26 A kérdező kommentje:
kor nem számit! :)
2009. aug. 2. 09:50
 26/26 anonim válasza:
én is szívesen lennék a barátnőd:)főleg mert már van 1 azonos érdeklődési kör:) én is rendőrtisztire szeretnék menni:)
2010. aug. 21. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!