Nincsenek barátaim, mit tegyek?
13/L Kevesen vagyunk oz osztályba mindössze 10-en, egy lány van akit nem tekintek nagy barátnőmnek. A nagyobb lányok (8-9.-esek) mindig szeretnék megfelelni, semmibe vesznek. Nem azt mondom hogy rosszba vagyok velük, de engem nem tekintenek barátnőjüknek! Mit tegyek? Teljesen egyedül érzem magam:(
Köszönöm előre ha válaszoltok!
én is hasonló szituban voltam ,és magátol megoldódott.
lényeg,hogy ne erőltesd rá magadsenkire,egyszeűen légy természetes,figyeld meg előbb ,utóbb lessz barátod,barátnőd.én egy babtista közösségbe járok és ott nagyonsok fiatalvan ,ha van a lakóhelyedhez közel ,csak ajálani tudom ,hogy menjél el az alkalmukra ,megfogsz lepődni mijen aranyosak,és kedvesekés sok a fiatal.
bocs de nem térítek senkit,eltévesztetted a házszámot ,én csak a barátkozás miatt ,ajálottam mert komoly fiatalokat csak komoly helyen lehet megtalálni.
elég butuska vagy ijen dolgokhoz ,ezek szerint.
Ugyan elég fiatal vagy, de ha gondolod szívesen msn-ezek veled, szívesen beszélgetek bárkivel bármiről.
Ha akarsz beszélgetni írd meg priviben az msn címed
már elnézést de ez nem a valláskritika oldala.
Bea barátokat szeretne és nem okos tojásokat,akik tudják kik vannak elvakulva ,és kik nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!