Miért nincsenek barátaim? Hogyan szerezhetnék barátokat?
Csak két igazi barátnőm van, az egyik az LB-m, a másikat két éve nem láttam előtte amikor találkoztunk egy hónapja, ő egy régi osztálytársam.
Van egy csomó régi osztálytársam mellette, de velük nem nagyon tartom a kapcsolatot.Szerintetek írjak nekik?
Megvan egy feljebb osztályba járó lány MSN-je , mert egyszer rám írt Facebookon, de ennyi..Írjak neki valamilyen kifogással, hogy összebarátkozzunk? Milyennel? Csak úgy simán, nem merek ráírni.
Nem járok sportolni, tavaly abbahagytam, szerintetek újra kezdjem hátha megismerek valakit??Egyedül nem merek, az LB-m meg be van totál táblázva, úgyhogy csak a netes csajjal tudnék menni.. Segítsetek!
L/14
Miért nem mersz egyedül sportolni menni? Nyugodtan menj, így legalább rá leszel kényszerülve már az elején, hogy beszélgess, barátkozz a többiekkel.
De bármilyen társas foglalkozáson találkozhatsz olyan emberrel, aki a barátod lesz, pl. én énekkaron és balettórán találkoztam a barátnőimmel, meg szolfézson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!