Hol szerezhetnék ÚJ barátokat?
Van sok barátom, közülük sok gyerekkori, de alkoholista, cigizős gyökerekké váltak. Szeretnék normális barátokat.
15/F
ITT VAGYOK!!!! :D a barátaimmal nem iszunk, cigizünk... vagyis a többség. megfelelünk?:)
15/L
ui: szerintem járj valami külön foglalkozásra, valamire, ami érdekel. én jövőre pl. dráma foglalkozásra fogok járni - eddig táncoltam, de oda a "legalja" járt, nem voltak barátaim, meguntam stb.
válassz olyat, ahova sok ember jár, így biztosan találsz ott normális embereket, akik nem isznak, nem cigiznek, és talán a baráti körük is másmilyen...
vagy járhatsz valami olyan helyre, ami nem olyan népszerű, és inkább az olyanok mennek oda, akik nem ilyen cigi-, pia-, drogfüggők.
remélem segítettem!:)
köszi :D
Van külön elfoglaltságom, gitározni tanulok, de azt otthon, mert a közelben nincs tanár aki tanítana :(
Lehet hogy jövőre megpróbálkozom a dráma tagozattal az iskolában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!