Szerintetek az ciki, ha elkezdek ismerkedni egy sráccal, és hát kiderül, hogy nincsenek barátaim?
Ugyanebben a helyzetben vagyok.:D
Én is mindig ezen parázok.
Volt olyan, aki számára ez felfoghatatlan volt, hogy miért nem járok bulizni, és 20-szor megkérdezte. Majd másnap kitörölt msn-ről:D
De vannak olyanok is, akiket nem zavar. Én inkább kerülöm a témát, vagy elütöm poénnal. Akinek ez a legfőbb kérdés, azzal úgysem illünk össze.
:) Köszi. Kedvesek vagytok. Igazából ez azért lehet, mert sokszor jobban érzem magam egyedül - nem kell folyton alkalmazkodni -, meg kevés emberrel találok közös témát. A legtöbb emberrel tartok egy bizonyos távolságot, csak nagyon kevés van, akikkel jól érzem magam, de nekik meg sajna más baráti körük van.
Második válaszoló: Miért örülnél ennek?
Nem ciki, legalábbis nálam nem. Én is hasonló vagyok, csendes, zárkózott, barátaim nincsenek.
F
Mert én is hasonló vagyok. Ha kijönnénk, jól ellenénk egymással is, nem lenne egyedül :)
20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!