Nincsenek barátaim, mit tegyek?
13/L Kevesen vagyunk oz osztályba mindössze 10-en, egy lány van akit nem tekintek nagy barátnőmnek. A nagyobb lányok (8-9.-esek) mindig szeretnék megfelelni, semmibe vesznek. Nem azt mondom hogy rosszba vagyok velük, de engem nem tekintenek barátnőjüknek! Mit tegyek? Teljesen egyedül érzem magam:(
Köszönöm előre ha válaszoltok!
Képet SOHA ne tegyél ki ilyen oldalra magadról még név nélkül se, mert visszaélhetnek vele.
Tényleg ne aggódj, legkésőbb gimiben biztos találsz barátokat. Most meg mindjárt itt a nyár, menj el táborozni, vagy sportolj/táncolj valahol, így is sok barátot lehet szerezni.
szia!
itt a te bajod az, hogy túlságosan meg akarsz felelni nekik, és ezzel élnek vissza. amúgy biztos fogsz találni igaz barátokat, ha nem most, akk 3 év múlva biztosan, mert az emberek nagyon de nagyon sokat változnak az idővel, később nem foglalkoznak ilyen kicsinyességekkel. :)
jelenleg meg azt tudom tanácsolni, hogy ne próbálj görcsösen megfelelni nekik, hanem felelj meg magadnak, és gondolkodj pozitívan. ha arra koncentrálsz, f fogsz találni barátokar, akk fogsz is.
légy vidám, és ne azon görcsölj, h találj magadnak barátokat, hanem tudd, hogy fogsz találni :]
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!