Nincsenek barátaim, miért érzem úgy, hogy nem is kellenek?
Figyelt kérdés
Ahogy elballagtam nyolcadikból, mindenkivel megszakadt a kapcsolatom, de olyan durván, hogy ballagás után senkivel se beszéltem egy szót se.(Sok barátom volt, az egész osztály "egyben" volt)Most elköltöztünk,jó a suli, vannak "haverjaim", jóban vagyok szinte mindenkivel, de eszembe se jutna, hogy sulin kívül beszélgessek velük vagy mozi stb.. 4 körül hazaérek, alszok,TV-zek,tanulok, vége is a napnak. Csak nekem van olyan érzésem, hogy most nincs időm/nem "kellenek" barátok? 16/F2011. máj. 1. 15:38
1/4 anonim válasza:
A barátok azoknak vannak kitalálva, akik nem tudják önmagukat elviselni.
2/4 anonim válasza:
Jó csak majd nehogy azt vedd észre, hogy senki nem hív sehová, meg Te se tudsz elmenni xy helyre, mert nincs kivel.
Jó az,ha vannak barátaid hidd el.
3/4 A kérdező kommentje:
Hívni hívnak, nagyon néha megyek is, ha én hívnám őket, akkor ők is jönnének.
2011. máj. 1. 20:24
4/4 anonim válasza:
Suliban mindenkivel jóban vagy, de igaz barátod nincs... Talán próbálj meg valakivel (1 emberrel) beszélgetni a kedvenc témájáról, vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!