Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nincsenek barátaim.

Mit tegyek? Nincsenek barátaim.

Figyelt kérdés

nem vagyok rossz fej, és el tudok beszélgetni akárkivel akármiről, de mégis van valami gond velem.Kicsit kerülöm az embereket és néha jobban érzem magam egyedül.7éve elváltak a szüleim, azelőtt rengeteg barátom volt, de elveszítettem őket (költözés, kiborulások,depresszió stb...)

szeretnék újra barátokat, mert nem hiszem h rossz barát lennék. csak ez a 7 év nehéz időszak volt számomra.kicsit elvont lettem és így nehezebben közeledek az emberekhez.

gyakorlatilag most egy barátom sincs, teljesen egyedül vagyok már évek óta.úgy érzem mintha nem lenne lelkierőm ehhez, de nagyon szeretném. kérlek segitsetek. adjatok tippeket, h mit kéne tennem. tudom h barátokat szerezni nem olyan egyszerű, nem adhatok fel rá hirdetést egy újságban vagy ilyesmi, de biztos van valami megoldás.

előre is köszi

19/L

2009. aug. 1. 12:54
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
nem is gondoltam, hogy ennyien írtok nekem. :) örülök
2009. aug. 1. 13:11
 12/26 anonim ***** válasza:

Aha értelek! Pedig azért egy igazi jo barátnö néha tényleg jol jön, hisz vele mindent meglehet beszélni! :)

Amugy Kaposvár mellett lakom, de mondhatjuk,hogy Kaposvát :D

Na és te? Suliba jársz? Ha igen milyen suliba? Vagy esetleg valami végzettséged van?

2009. aug. 1. 13:12
 13/26 A kérdező kommentje:
én még gimis vagyok.5éves a sulim. jövőre a rendőrtisztire felvételizek, remélem felvesznek. nyomozó szeretnék lenni. :) ez minden vágyam. és te? sulis vagy még?
2009. aug. 1. 13:16
 14/26 anonim ***** válasza:

Aha! Most végeztem egy sulival (5éves volt) szoval van egy szakmám!

Most éretségire mentem, ami 2év! Aztán majd még hogyhogy lesz tovább azt nemtom :)

És te merre is laksz csongrádon belül?

Amugy a nyomozo az tök jó! :D

2009. aug. 1. 13:19
 15/26 A kérdező kommentje:
egy kis faluban, de szegeden tanulok. lassan költözünk el, ha sikerül, megyünk le a balcsihoz, de ez még eléggé friss dolog :) remélem pár hónap és már nem leszünk itt. :) amúgy hogy hívnak?(keresztnév)
2009. aug. 1. 13:21
 16/26 anonim ***** válasza:

Hajni vagyok! És te?

Nem szeretsz ott lakni?

És a balcsin merre fele költöztök majd? :)

2009. aug. 1. 13:23
 17/26 A kérdező kommentje:
én Évi vagyok. Egyáltalán nem szeretek itt lenni. szörnyű pletykás emberek mindenfelé, még azt is tudják kb ha wc-re megyek. :) amúgy még nincs konkrét. csak annyi h déli part. amúgy kb 2hét múlva megyünk le nyaralni. :) már alig várom, szeretek ott lenni nagyon. és te szeretsz ott lakni?
2009. aug. 1. 13:26
 18/26 anonim ***** válasza:

Hát én is egy kis faluban lakom, gondolhatod itt is milyen pletykás emberek vannak!

Ha van valami kis "balhé" na abba engem már belekevernek!

Jo mondjuk vannak/voltak rossz huzásaim itt (pff nagyon sokat tudnék mesélni), de azért mindenbe én se vagyok benne!

Egy biztos, ha leéretségizem akkor mindenképpen pesten akarom tovább folytatni...

2009. aug. 1. 13:31
 19/26 A kérdező kommentje:

nekem is mindenképp pest a cél, ott van csak az a suli ahová menni akarok.

na és még semmi konkrét nincs h érettségi után hova menj?

barátod van amúgy? v hogy állsz a pasikkal?

2009. aug. 1. 13:34
 20/26 anonim ***** válasza:

Hát konkrét cél még nincs! Mondjuk ugy vagyok vele hogy még van 2évem addig csak eldöntöm! Most a szakmám nöi ruhakészitö szoval ezzel kapcsolatosan kellene vmit tanulni-stylest vagy vmi ilyesmi! De az is megfordult a fejemben,hogy külföldre kimegyek dolgozni!

Pasik terén semmi komoly, tudod ilyen kis futo kapcsolatok vannak! Ugy gondolom,hogy egyszerüen itt somogyban egy normális értelmes pasi sincs! Jo mondjuk nem is szeretnék semmi komolyat, még fiatal vagyok ahoz sztem!

És te hogy állsz pasikkal?

És igy hogy nincsenek barátaid mit szoktál hétköznaponként csinálni? netezel végig?

2009. aug. 1. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!