Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nincsenek barátaim.

Mit tegyek? Nincsenek barátaim.

Figyelt kérdés

nem vagyok rossz fej, és el tudok beszélgetni akárkivel akármiről, de mégis van valami gond velem.Kicsit kerülöm az embereket és néha jobban érzem magam egyedül.7éve elváltak a szüleim, azelőtt rengeteg barátom volt, de elveszítettem őket (költözés, kiborulások,depresszió stb...)

szeretnék újra barátokat, mert nem hiszem h rossz barát lennék. csak ez a 7 év nehéz időszak volt számomra.kicsit elvont lettem és így nehezebben közeledek az emberekhez.

gyakorlatilag most egy barátom sincs, teljesen egyedül vagyok már évek óta.úgy érzem mintha nem lenne lelkierőm ehhez, de nagyon szeretném. kérlek segitsetek. adjatok tippeket, h mit kéne tennem. tudom h barátokat szerezni nem olyan egyszerű, nem adhatok fel rá hirdetést egy újságban vagy ilyesmi, de biztos van valami megoldás.

előre is köszi

19/L

2009. aug. 1. 12:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Neten barátokat is könnyűszerrel találhatsz - akár myvipen vagy iwiwen is. Ha valakinek hasonló az érdeklődési köre, jelöld be és vedd fel msnre, én már egy csomó távoli barátot szereztem magamnak;)
2009. aug. 1. 12:59
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Én leszek a barátnöd :)

Merre laksz?

2009. aug. 1. 12:59
 3/26 A kérdező kommentje:
Csongrád megye. és te? hány éves vagy?
2009. aug. 1. 13:01
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát én somogy :(

és 19/L

:)

2009. aug. 1. 13:02
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát a suliban születtek anno a barátságaim legtöbbje. Aztán munkahelyen. neked is egy kicsit szocializálódnod kéne, mert ha nem mész sehova, akkor nem fog a galamb a szádba repülni! :) A depressziódat ha nem lépted túl, vagy tényleg egy baráttal kéne kicsacsogni, vagy szakemberrel, és akkor sokkal könnyebben menne :) Amúgy merre laksz tényleg?

27/N

2009. aug. 1. 13:02
 6/26 A kérdező kommentje:
Somogy az azért nincs olyan messze. legalább Magyarország :) és nem találsz barátokat vagy? vagy hogy hogy írtál?
2009. aug. 1. 13:04
 7/26 A kérdező kommentje:
komoly depressziós nem vagyok, már próbálok túllépni ezen. csak mégsem vagyok az a nagy buli fun még. és hát a korombeliekkel leginkább partykban lehet találkozni.
2009. aug. 1. 13:05
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

:)

Dede sok barátom van, csak szeretek barátkozni!

Nyitott vagyok mindenre! :)

2009. aug. 1. 13:07
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is leszek a barátnőd gond nélkül, azon ne múljon! Imádok új barátságokat kötni:D
2009. aug. 1. 13:09
 10/26 A kérdező kommentje:
és somogy megyén belül hol laksz? ha nem túl indiszkrét a kérdés. am én is nyitott vagyok mindenre, mert általában jóban vagyok az emberekkel, nincs rossz kapcsolatom senkivel, de olyan jó barátom aki tényleg őszintén az, olyan nincs.
2009. aug. 1. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!