Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért bántanak az osztálytársaim?

Miért bántanak az osztálytársaim?

Figyelt kérdés
Már rosszul vagyok ha rágondolok, hogy 1hét és láthatom megint az osztálytársaimat. Csak azt nem értem mért bántanak. Állandóan piszkálnak, órán beszologatnak, hogy milyen hülye vagyok, nemnormális a tanár meg nemis szól rájuk. Mindenért kiröhögnek, megaláznak, az utcán nem is köszönnek, lenéznek, ha mellém kell ülni akkor vágja a pofákat, fb-ra sértő képeket raknak fel rólam, zaklatnak hogy milyen csúnya vagyok, hogy öltözködöm, mért van műkörmöm, amikor a fél osztálynak az van. Nem is öltözködök hülyén ha ez lenne a gond. Rondának sem vagyok az. Ha valamit nemtudok akkor leordibálnak. Persze ha ők nem tudják az természetes dolog. Persze nem mindenki ilyen az osztályból. Egy ideig bírtam a piszkálodásukat, de a nyár közeletével teljesen kikészültem. De már annyira, hogy mindennap sírva mentem haza, alig ettem és ittam, nem áltam szóba nagyon senkivel, meg öngyilkos is szerettem volna lenni 20db gyógyszert szettem be és ez igaz, de azt komolyan megbántam, szerencsémre nem lett semmi bajom. Az osztályban köhögni se nagyon mertem. Igazából már az álltalánosban is ezt csinálták velem. Szóltam a szüleimnek, hoygy átakarok menni más suliba, de ők nem engedték meg. Mit tettem, hogy ezt érdemlem az életben, inkább nem is kell ez a szar élet. Már bocs a buta szavakért, de csak igy tudom jellemezni.
2012. aug. 27. 11:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ott is rossz lesz,akkor lehet benned is van valami kis hiba ki tudja,így megmondani nem tudjuk."

Nem igaz. Mindenhol vannak s*eggek, tehát ha máshol sem lesz jobb, az nem a kérdező hibája. Azon kívül, ha ő nem bántotta a többieket, akkor nekik semmi okuk bántani őt. Ha csak egyszerűen zavarja őket a kérdezőben valami, anélkül, hogy az ellenük irányulna, akkor bizony s*eggf*asz bunkókról van szó, akikkel sajnos tele van a világ.

2016. ápr. 2. 12:23
 32/34 anonim válasza:
Sajnos most velem is ez a helyzet...már elegem van mindenből. :(
2019. jan. 11. 00:04
 33/34 anonim válasza:
100%

Keserédes volt vissza nézni ezt a posztot. Visszagondolva, hogy ez volt az életem legnagyobb nehézsége, ahogyan pár maroknyi lány elrontotta a gimis éveimet, és majdnem öngyilkosságba kergetett… szomorú. Ahogyan sokan írtátok, mindenhol, de tényleg mindenhol vannak gyökér emberek. De nem kell velük foglalkozni. Gondoltam írok egy kis frissítést azoknak, akiket érdekel, vagy szükségük van egy kis erősítésre.

Szüleim leállították a bullyngot azonnal, amint megtudták miket posztolgatnak rólam. Eléggé nyugodt, megfontolt embereknek tartom őket, de nagyon kikeltek magukból. Hatalmas botrány lett belőle, rendőri bevonás csak azért nem, mert az igazgató vasmarokkal büntette meg azokat, akik piszkáltak. A szülőket is felhívták és mit ne mondjak, nem voltak elragadtatva a gyermekeiktől. A posztokat törölték, minden eltűnt az internetről. Többé nem bántottak. Voltak lenéző pillantások, röhögtek néha rajtam, de nem mertek hozzám szólni. Ugyanúgy viselkedtek órán, ugyanolyanok maradtak, de engem békén hagytak.

A szüleim nem engedtek átmenni máshova, a légkör nem volt a legjobb, de a barátaim megédesítették az éveket. Sokat lógtam, amikor tehettem, elkerültem az intézményt. Sikeresen leérettségiztem, és felvettek egy jó egyetemre. Amit jó eredménnyel végeztem el, sok igaz barátot szerezve. Meg kell, mondjam, élvezettel nézem végig, ők hova jutattok az életben. Néha rájuk nézek faceen. Most én röhögök. Hiába, a karma és a bosszú édes.

Vannak nehézségeim, de végül minden kiforrt. A munka meghozta a gyümölcsét.

Azok, akiket bántanak, vagy hasonlóan mentek át: Nagyon sajnálom. Szívből sajnálom, hogy ilyenen kell átmennetek. Szeretlek benneteket, és sose adjátok fel. Bízzatok magatokban. Ne féljetek segítséget kérni! Beszéljetek 1 felnőttel, szülővel, feljebbvalóval. Ne engedjétek megtörni magatokat.

Azok, akik másokat bántanak: Nézzetek magatokba, milyen sebeket okoztok. Gondolkozzatok el azon, hány embernek megy rá az élete erre. Legyetek kedvesebbek. Csak mert magatokban bizonytalanok vagytok, vagy nem vagytok elégedettek magatokkal, az nem ok arra, hogy mások életét, éveit megkeserítsék. Menjetek pszichológushoz, vagy beszéljetek valakivel, de másokat ne bántsatok azért, meg gondotok van magatokkal. Legyetek jobb emberek.

Mindent köszönök, és sok sikert kívánok mindenkinek az életben!

2021. okt. 30. 11:26
 34/34 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nagyon örülök, hogy ennyi idő után írtál egy helyzetjelentést. Szuper, hogy így alakultak a dolgok, tényleg inspiráló volt ezt most olvasni. :)
2021. nov. 4. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!