Állandóan ütögélnek és bántanak az osztálytársaim. Mit tegyek? L/14
na azt semmiképp ne tedd, amit az utólsó írt. Szerintem is egy suliváltás lenne a legjobb megoldás, ha van rá lehetőség, esetleg beszéld meg az osztályfőnököddel. Próbálj valami barátot szerezni, akár fiút is, ha ketten vagytok, már erősebbek vagytok. Egyébként légy kedves, nyitott, próbáld esetleg megbeszélni velük is a dolgot, egyszerűen kérdezz rá, hogy valójában mi a bajuk veled. Gondolom, ott is van valami vezér, a gyerekek nem maguktól gonoszak. Azt a vezért kéne megpuhítani, de csak lassacskán. 14 évesen azért ennyire nem kellene óvodásan viselkedniük. Ez általános még? Ha igen, akkor gondolom nyolcadikas vagy, ezt a másfél hónapot már kibírod. Ha középsuli, akkor nagyobb a baj, mert még sok idő van hátra. Na a lényeg, olyan ne légy, mint a többiek, de kicsit erősödj meg, meg legyen önbizalmad, és jó lesz. Sírni ne lássanak, meg ne futamodj meg. Nyugi:)
21L
21/L jokat ir!
Az elotte irot viszont ne... Ha tancikalsz csak ugy meg enekelgetsz a semmie meg dilisnek neznek.
Jo lenne vakoban megtudni h mi a bajuk veled? Akar spontan ra is kerdezhetsz, hogy megis miert nyaggatok?!
Amugy ha altalanos akkor tenyleg megszabadulsz nemsokara toluk!
Ha gimi akkor viszont hat mit is mondjak eleg dedos egy osztalytarsaid vannak... Szegenykem...:(
Probalj meg csatlakozni egy kozossegez, baratokat szerezni a suliban. Probalj ki szakkoroket, enekkart, sportot. Az ilyen kozossegek igen osszetartoan tudnak viselkedni.
Ha viszont minden kotel szakad es a tanarokkal se sikerul ezt megoldani akkor masik iskola. Ott majd tiszta lappal inditasz. De majd figyelj ra h akkor ok mar 1 eve egyutt vannak szoval kell egy kis pedal. Szakkoros trukk vagy csak siman beviszel egy kis sutit- viccesen hangzik de nagyon csipazzak. Jah es te csinaltad, meg akkor is ha anyukad segitett :)))
Es kitartas prucsok!
Egyebkent anno engem is nyaggattak most visszagondolva ugy kicsinalnam a kis rohadekokat, mondjuk az is elegtetel a pici szivemnek h ok hol vannak es en hol vagyok az eletben...- csak emiatt nincs letorolve par ismerosom facebookrol es iwiwrol h lassak csak milyen jo dolgom van xD
Ha azt mutatod,hogy nem zavar,amit mondanak,szóval,hogy oda sem figyelsz rájuk,egy idő után megunják.Mert ezek azt szeretik látni,ahogy az ember szenved,és ha nem ezt látják rajtad,akkor nem lesz értelme annak,amit csinálnak.
Amúgy mikor ebbe a suliba,ahova most járok,átjöttem,akkor engem is nagyon sokszor szekáltak,de ezt csináltam,amit leírtam,most meg még csak be se mernek szólni:) És hidd el,középiskolában már könnyebb lesz új barátokkal...és ha 14 vagy,akkor nem is olyan sokára lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!