Osztálytársaim folyton azzal jönnek, hogy milyen magas vagyok. Mit tegyek? Már kezdem kellemetlenül érezni magam miatta
Alacsony osztálytársaim vannak, a 90%-a 160 alatt van.Az a helyzet, hogy hallgatom, amikor beszélnek, hogy de jó ilyen kicsinek lenni és inkább 150-155 centisek nőként, mint nagy "debellák" legyen. Múltkor odejött hozzám egy lány, végigfuttatta rajtam a szemét, felnézett rám és megjegyezte, hogy milyen magas vagyok. Már én kezdem rosszul érezni magam miatta. 164 centi vagyok ( de az is lehet, hogy 165), ez olyan hatalmas magasság ? Ezért kell szívózni velem ? Vagy tényleg magas ? Már nem tudom...
16/l
MOst humorosnak hiszed magad, mi ?
Utolsó ! Te lány vagy ?
20:41-es vagyok.
Nem, de ettől függetlenül táncnál például egy 175 cm lány illik hozzám. 190 vagyok ha nem több.
sztem meg te is alacsony vagy vagy epp h pont jo.
en 169 vagyok, neha lennek alacsonyabb, neha meg szeretek magas lenni. szval nemtudom xD
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!