Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántanak az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Olyan osztályba kerültem ahol mindenki állandoan szexel szóval a csajok 90%án végigment vagy 50pasi én "csak" kettővel voltam de nem érzem kevésnek. Folyton kibeszélnek meg kiröhögnek meg olyanokat mondanak, hogy én fejletlen vagyok meg gyerekes mivel nekem nem volt annyi pasim. Ennyit a lány osztálytársaimról. A fiuk pedig állandoan piszkálnak,hogy szűzike stb.Telljesen kiutáltak az osztályból és szeptemberbe minden kezdődik előről már előre félek :( mittudnék tenni? nem akarok másik suliba menni beakarom fejezni itt, viszont ezeket a megjegyzéseket nem tudom elengedni a fülem mellet eléggé megvisel 18/L2009. aug. 7. 22:10
1/21 anonim válasza:
Hova jarsz te suliba? Miert visel meg, ha vmi idiota k**** velemenye ez...
18 evesen eleg nagy vagy mar, hogy meglegyen a sajat velemenyed errol, szerintem csak rohogj rajtuk... esetleg ha tovabb cikiznek, megmondhatod neki, hogy nem mindenki szulitik ku**vanak
2/21 anonim válasza:
Az első ami az eszembe jutott, hogy menj el suliba valami nagyon szexi ruhában (ez csak akkor hatásos, ha van is ami kitölti a ruhát), hogy tapadjanak rád a srácok, aztán ha valamelyik felajánlja magát akkor nevesd ki majd mond ezt: Nagyobb srácokat eszem reggelire. (hmm... ez elég amcsi filmesre sikeredett. Na mind1)
3/21 anonim válasza:
Az osztálytársaid primitív bunkók, mert leragadtak azon a szinten, hogy "menő vagyok mert 50 pasi átment rajtam / 50 csajt dugtam meg". Ennyi.
4/21 A kérdező kommentje:
1 középsuliba járok . hát szoktam néha szexi ruhát felvenni bár nem tul kihívot és van ami kitölti elég nagy mellem van kerek formás és nem log izmos hosszu combjaim vannak kerek fenekem a sok edzéstől szóval szoktam néha szexin öltözni de nem tapadnak rám esélyem sincs a "képükbe röhögni"
2009. aug. 7. 22:19
5/21 anonim válasza:
Legyél büszke rá, hogy te nem vagy MindenkiNője!!!
Ez valami undorító : minden csaj mindenkivel lefekszik az iskolában?! 8-o
MI EZ???
Valami kupleráj??? 8-[
6/21 anonim válasza:
Ha határozottan kitartasz a véleményed mellett, és nem érzed cikinek, sőt nyiltan felvállalod, "és akkor mi van?" , elereszted a füled mellett a megjegyzéseket vagy mosolyogsz rajta egyet és azt mondod, hogy: "És még én vagyok gyerekes?" egy idő után ráunnak és abbafogják hagyni a cikizést. Vagy kérdezd meg tőlük, hogy miért érdekli őket mások szexuális élete, az övék talán ilyen eseménytelen? :P
7/21 A kérdező kommentje:
hát igen sőt osztályon belül is szinte már mindenki mindenkivel nagyon rosszul érzem magam köztük ami még eszembe jutott mivel a sulit nem akarom otthagyni,hogy megkérem az igazgatot had menjek át a b osztályba
2009. aug. 7. 22:22
8/21 anonim válasza:
Hát engem addig szivattak volt hasonló baromságokkal a suliban, hogy már nem birtam tovább és abbahagytam az álmom elmentem egy másik suliba, ott amugy tök jó volt a társaság de nem szerettem azt a tárgyat és kirugattam magam.... :((( Most pedig sulizom esti tagozaton.. Hát ezt hozza ki sajnos a mai társadalom.... Szomoru... :((
9/21 anonim válasza:
Ha viszont tényleg ilyen értelmes vagy, és ilyen jól nézel ki akkor meg ne érdekeljen mit mondanak ezek a neander-völgyi barmok.
10/21 anonim válasza:
szerintem jobb ha lese szarod őket.
vagy hazudd azt hogy jobb pasikkal feküdtem le mint ti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!