Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántanak az osztálytársaim?
Próbálj meg olyan osztálytársakat keresni, akiknek nem a szex a fontos. Biztos van 1-2. Vagy próbálj meg más osztályba járókkal ismerkedni a folyosón. Ha találsz barátot más osztályból, akkor hívd el őt is az osztálykirándulásokra(ha lehetőség van rá), hogy ott is jól tudd érezni magad. Az osztálytársak véleményét meg próbáld meg elengedni a füled mellett, mintha ott se lennének.
A fiúkat meg tényleg meg lehet fogni a méretükkel:) Nagyon idegesek tudnak lenni, ha azt mondja egy csinos lány, hogy biztos kicsi van, így nem kezdek veled.
Hogy miért bántanak? Azért mert irigyelnek, hogy neked van tartásod hogy nem fekszel le a fél iskolával hogy bekerülj a hüdemenőcsajvagyok társaságba. Én a helyedben megjegyezném, hogy az iskolába az emberek tanulni járnak nem dugni.
Szerintem ezeket a cikizéseket enged el a füled mellett.
Tudom nehéz, de volt mikor én is hasonló cipőben jártam és sikerült.
A saját célod lebegjen a szemed előtt a többit szard le, emiatt nem érdemes otthagyni azt az iskolát.
A lényeg, hogy te maradj te.
Ja és szerintem az osztálytársaid felfogásával valami nagy nagy probléma van. Én pl.veled egy korosztályú vagyok és teljes mértékben igazat adok a látásmódodnak. Azt meg, hogy ki, mikor, hol, és kivel azt döntse már el maga.
Kitartás ! :D
19/F
Szia! Először is sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, DE örülj neki, hogy van egy értékrended, amihez tartod magad. Még akkor is, ha emiatt nem vagy népszerű, cseszegetnek, stb. Vagy annyira értelmes, hogy ne kelljen azt írnom, hogy "be ne állj közéjük", úgyhogy nem is írom... Legyél magadra büszke, de ne nagyképű, mert azzal csak rontasz a helyzeten.
Nézd, szerintem teljesen felesleges visszaszólnod nekik, "nagyon kihívóan felöltözni, aztán jól az arcukba röhögni", vagy bármivel visszaadnod a cikizést. Egyrészt azért, mert felesleges dolgokra ne fecsérelj energiát, másrészt azért, mert pár év múlva a nevükre sem fogsz emlékezni, annyira jelentéktelenek.
Gondolom, hogy ez nem nagyon vigasztal, főleg ha már augusztusban ezen stresszelsz, de simán túl leszel ezen a korszakon, és sokszor kívánod majd azt, hogy inkább lenne ez a problémád, mint az aktuális.
(Nem vagyok híve ezeknek a kamu dolgoknak, mert legtöbbször úgyis kiderül, de nincs a környezetedben egy idősebb srác, aki néha eljátszhatná, hogy jártok? Akkor talán leszállnának rólad. Legalábbis az én koromban még az volt a menő csaj, akinek főiskolás/idősebb barátja volt:) )
Legelőször is azt nem értem, h miért kell ezt a témát a suliban kibeszélni. Magánügy. Kivéve persze azoknak, akiknek ez a menőségi mérce. Szerintem irigyelnek, mert szebb vagy, a pasikat meg zavarja, hogy egyedül téged nem sikerült megkapniuk. Amúgy a legtöbb ilyen valószínűleg kamuzik. Ne foglalkozz velük, tanulni jártok a suliba, nem menőzni, barátokat találhatsz máshol is.
19/L
Utsó előttinek. Középsuliba nem tanulni járunk, hanem szocializálódni. Tanulni egyetemre/főiskolra járunk.
Ha nagyon rossz a helyzet, akkor igenis megéri átmenni máshová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!