Mit tegyek, ha bántanak az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Minden reggel undorral megyek be a terembe, köszönök, mert hát azért köszönni illik, de már ezen is heccelődnek a többiek. Mióta elment az osztályunkból két lány, akikkel barátkoztam, nagyon egyedül érzem magam. Szerencsére a barátom mindig kiáll mellettem, de ő nem az osztályunkba jár így csak délutánonként találkozunk, addig meg sok idő telik el napközben. Semmi értelmes dologról nem tudok velük beszélgetni, rajtam kívül mindenki nézi a való világot, és kb. ennyiben kimerült az amit szabadidejükben csinálnak. Se sportolás, se olvasás és összességében semmi sem érdekli őket, ami engem meg igen. Mindig azt lesik, hol szúrhatnak ki velem. Ha éppen beteg vagyok, akkor nem adják oda nekem a lapon kiosztott házit, amit jegyre kell megírni, csak a beadás napján derül ki. Mindenféle dolgot terjesztenek rólam, pedig nem mondhatom el magamról, hogy bármilyen tulajdonságommal vagy szokásommal is kilógnék. Szüleim azt tanácsolták, ne vegyem fel ezeket, egy ideig megpróbáltam viccelődni is ezeken, de egyre jobban bántanak. Megpróbáltam úgy tenni mintha elmennének a fülem mellett a megjegyzések, de sajnos, és ezt ők is látják rajtam, ez a végtelenségig nem megy, mert belül meg nagyon bánt, amit tesznek. Nem hinném azt sem, amit mások gondolnak, hogy irigyek rám, mert egy teljesen átlagos csaj vagyok, átlagos jegyekkel, átlagos családi háttérrel.2011. márc. 25. 18:19
1/4 anonim válasza:
mi anno akkor szívattunk ha okunk volt rá.
itt te konkrétan butának és unintelligensek bélyegzed meg a osztálytársaidat.
"Semmi értelmes dologról nem tudok velük beszélgetni, rajtam kívül mindenki nézi a való világot, és kb. ennyiben kimerült az amit szabadidejükben csinálnak."
talán ha nem néznéd le őket, akkor könnyebben tudnál szocializálódni.
2/4 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy ők néznek ki, amiért én nem nézem. Nagyképűnek gondolnak, mert van véleményem néhány dologról, például néhány tévéműsorról. Miért ne mondanám meg, ha valamiről van véleményem? (Bár újabban már nem nagyon próbálkozok vele, mert úgy is tudom, hogy kisebbségben maradnék a véleményemmel. Ezért inkább megtartom magamnak.)
2011. márc. 25. 18:56
3/4 anonim válasza:
ne is foglalkozz velük!engem teljesen más érdekel mint az osztálytársaimat s ezért picit kilógok a sorból. szünetekben olvass, hallgass zenét. ha akarsz írhatsz privit, s beszélhetünk.
4/4 anonim válasza:
Szia velem is ugyanez van, mintha egy osztálytársaink lennének. Amm változott-e már azóta valamit a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!