Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az osztálytársaim nagyon...

Az osztálytársaim nagyon agresszívek lettek! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van köbö 8-9 gyerek, akik eddig tök kedvesek voltak velem, most meg lek*rváznak, meg minden, és nem hallgatnak rám. egy tábor miatt indult az egész, amibe csak ketten voltunk, akik ismerték egymást (egyesületi röplabdatábor) és egy szobában is voltunk, és sokat beszélgettünk, szóba kerültek a többiek, de semmi bántót nem mondtam, viszont a csaj mindent elmondott, valószínűleg még többet is (valszeg rendesen kiszínezte a történetet meg kiforgatta a szavaimat) még is mindenfélét a fejemhez vágnak... teljesen el vagyok keseredve, mert mostmár rengetegen utálnak, és ilyen sosem történt még velem.... Mit kéne tennem, hogy mnden olyan legyen, mint azelőtt?

2012. aug. 24. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Kitalálom: 13-14 évesek vagytok?
2012. aug. 24. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Te még szerencsésebb vagy, engem köpködtek és meg is aláztak általános iskolában és középiskolában is.... nem győztem verekedni és veszekedni a sok pancserral.

Persze a bunkó paraszt én vagyok és nem ők. Jászberénybe jártam, de többször nem kérek belőle.

2012. aug. 24. 14:52
 3/3 A kérdező kommentje:
1.: 13 vagyok, most megyek hetedikbe. 2.: hű, én budapesti vagyok, amit veled műveltek az nagyon durva :oo remélem azért velem nem úgy lesz..://
2012. aug. 24. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!