Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért mondják azt az osztálytá...

Miért mondják azt az osztálytársaim, hogy félig cigány vagyok? :S

Figyelt kérdés
(Erről onnan tudod,hogy a barátnőm mondta.)Előre leszögezem ez NEM igaz.Egyik szülőm,és rokonom sem cigány.Elég rosszul esik,hogy azmondják a-hátam mögött-hogy félig cigány vagyok,pedig nem.Azért mert kreol bőröm van,barna szemem és sötétbarnás-fekete hajam?Ennyi erővel minden 5.ember cigány lehetne.Van pár ember aki különösebben nem kedvel,de attól még miért állítják ezt? :S Én is terjeszthetnék róluk mindent.Eléggé rosszul esik :(
2012. jún. 14. 18:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szard le. Alaptalan rágalom, nincs értelme törődni vele. Mondd meg azoknak az embereknek, akiknek számít a véleménye, hogy ne higgyenek a pletykának, mert hülyeség, te meg éld az életedet :)
2012. jún. 14. 19:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
kapják be :D én még örülnék is ha kleor lennék :) úgyis tudják h nem igaz, tehát no para :D
2012. jún. 14. 19:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Óhó...

Üdv a klubban. Ha te tudnád, hogy engem meddig cigányoztak, csak mert barna szeme, sötét hajam és kicsit barnásabb bőröm van. Semmit nem tehetsz ellene.

Már néha odáig jutok, hogy a napra sem megyek ki szívesen, mert akkor tovább barnulok.

Köszönjük meg a cigóknak...

2012. jún. 14. 19:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj velük, ha nem tudnak mást mondani, akkor ez azt jelenti, hogy semmi más kifogásolnivalót nem találnak rajtad. Ha gonosz lennél, pletykát, csúnya, vagy bármi, akkor azt mondanák. Mivel egyik sem vagy, kitaláltak valamit, ami egyébként önmagában semmi rosszat nem is jelentene az ég világon, még, ha igaz is lenne.

Vedd hát bóknak, hogy gyakorlatilag nem tudnak rólad rosszat mondani a rosszakaróid sem. :)

Mellesleg, én például tényleg félig cigány vagyok (édesanyám és családja által), és nincs egyáltalán kreol bőröm, tök fehér vagyok, még nyáron is.

Barna a hajam és a szemem, de nem sötét.

Szóval ez semmit sem jelent...

2012. jún. 14. 19:12
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

Kedves utolsó! Te érted a lényeget. Ezt az - egyébként ellenszenves, alaptalan - sugdolózást egyedül a cigányok viselt dolgainak lehet köszönni.

Veletek kapcsolatban rosszmájúság - rá se rántsatok.

2012. jún. 14. 19:13
 6/16 anonim ***** válasza:
Bocs - közben megelőztek. A válasz az utolsó előttinek szól
2012. jún. 14. 19:14
 7/16 anonim ***** válasza:
39%
Milyen szar lehet annak, aki cigánynak született és ugyanez a baja, mint neked. Úgy értem soha semmi rosszat nem tett, mégis lecigányozzák.
2012. jún. 14. 19:21
 8/16 Andizsuzsi ***** válasza:
Mondd azt, hogy olasz felmenőid vannak!:)
2012. jún. 14. 19:33
 9/16 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok cigány.

Csak anyu meg apu. :D

A viccet félretéve, nekem is barna haj, szem és bőr(barnább mint egy átlag magyarnak) de tuti, hogy nincs bennem cigány vér, Ukrán viszont van, ami kiskoromba látszódott is kék szemmel és szőkés barna hajammal, de "bebarnultam" xD Én inkább azt mondanám, hogy magyarabb vagyok mint ők, mert a magyarok nem voltak ép egy világos bőrű nép. Az igaz, hogy engem még nem nagyon cigányoztak le, mert van egy rakás a környéken és ők látják, hogy nem vagyok az. Na meg onnan is kiderül, hogy nem vagyok cigány, hogy egyedül verekszek és nem egyedül de 20 baráttal körülöttem akik arra megmozdulnak amikor megütnek...

2012. jún. 14. 19:36
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Mond ,hogy az vagy tényleg,de ha mégegyszer beszólnak szólsz a kiccsaládnak és jönnek késekkel szamurájkarddal és lesz nemulass:D
2012. jún. 14. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!