Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnák segíteni neki?...

Hogyan tudnák segíteni neki? Miket mondjak?

Figyelt kérdés
Van egy kedves férfi ismerősöm.Mostanában családi gondjai vannak,sokat veszekedik a családjával,és látom hogy gyötrődik.Hogyan tudnák neki segíteni?Mit mondjak hogy érezze hogy számíthat rám?Nem akarok tolakodó se lenni csak annyit hogy érezze hogy mellette álok.
2012. jún. 5. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen semleges kérdésekre nagyon nehéz válaszolni. Nem ismerjük, nem tudjuk milyen jellegű problémái vannak, nem tudjuk milyen a kapcsolatotok. Így igazán használható ötletet nem tudunk adni. (különben nem tudnák, hanem tudnék!).
2012. jún. 5. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne erőszakoskodj, mert félre értheti a nagy jó szándékodat.
2012. jún. 5. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudnék...
2012. jún. 5. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Akármi van, akármit mond, sose mondd azt hogy nem értesz vele egyet! SOHA! örök hiba. Természetesen amikor csúnya ötletei támadnak amivel megakarja magát ölni, akkor ez nem vonatkozik! Nekem jó másfél év kellett ahhoz hogy megbízzon bennem és tudja hogy mellette állok akármi van
2012. jún. 5. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Te egy segítőkész hölgy vagy?
2012. jún. 5. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:

munkatársad?

hány éves vagy?

vigyázz, félre érthető ne legyél...!

2012. jún. 5. 20:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó barátom,27 éves nő vagyok.És igen akit szeretek azzal segítő kész vagyok.És elnézést a tudnák szóval hogy sokakat megzavartam vele.
2012. jún. 5. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:
de nem Katának hívnak, ugye?
2012. jún. 5. 21:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem Nem!!
2012. jún. 6. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!