Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkdetem a neten valakivel! Miket mondjak neki, mit csináljak h majd egyszer összejöhessek vele?
igen, 2 év beleférne ha te lennél az idősebb... sőt, az lenne az ideális.
meg mi az, hogy a csaj jönne fel? esetleg majd te mész le hozzá, ha találkozni akartok... :D
de kapcsolat szerintem így se nagyon lehet belőle, 17 évesen elsőnek neked se ilyenre lenned szükséged.
"igen, 2 év beleférne ha te lennél az idősebb... sőt, az lenne az ideális.
meg mi az, hogy a csaj jönne fel? esetleg majd te mész le hozzá, ha találkozni akartok... :D
de kapcsolat szerintem így se nagyon lehet belőle, 17 évesen elsőnek neked se ilyenre lenned szükséged" Hát figyu .. Az hogy ki jön meg ki megy azt szerintem még ne vitassuk, mert az nagyon a részlet ha lesz egyáltalán ebből valami.. Azt meg h mi alakul ki belőle,meg stb ezt meg majd a sors hozza. :D Lehet komoly kapcsolat lesz belőle de az is lehet h semmi.. VAgy az is lehet h még msn en se fogunk beszélni de ez majd később kiderül. :)
ha a csaj jól néz ki, akkor talál magának 1 pasit közelebb Pécshez, és pár évvel idősebbet.
Bp-n annyi lány van, keress vkit arra, biztos találsz:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!