Miért bántanak az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Már rosszul vagyok ha rágondolok, hogy 1hét és láthatom megint az osztálytársaimat. Csak azt nem értem mért bántanak. Állandóan piszkálnak, órán beszologatnak, hogy milyen hülye vagyok, nemnormális a tanár meg nemis szól rájuk. Mindenért kiröhögnek, megaláznak, az utcán nem is köszönnek, lenéznek, ha mellém kell ülni akkor vágja a pofákat, fb-ra sértő képeket raknak fel rólam, zaklatnak hogy milyen csúnya vagyok, hogy öltözködöm, mért van műkörmöm, amikor a fél osztálynak az van. Nem is öltözködök hülyén ha ez lenne a gond. Rondának sem vagyok az. Ha valamit nemtudok akkor leordibálnak. Persze ha ők nem tudják az természetes dolog. Persze nem mindenki ilyen az osztályból. Egy ideig bírtam a piszkálodásukat, de a nyár közeletével teljesen kikészültem. De már annyira, hogy mindennap sírva mentem haza, alig ettem és ittam, nem áltam szóba nagyon senkivel, meg öngyilkos is szerettem volna lenni 20db gyógyszert szettem be és ez igaz, de azt komolyan megbántam, szerencsémre nem lett semmi bajom. Az osztályban köhögni se nagyon mertem. Igazából már az álltalánosban is ezt csinálták velem. Szóltam a szüleimnek, hoygy átakarok menni más suliba, de ők nem engedték meg. Mit tettem, hogy ezt érdemlem az életben, inkább nem is kell ez a szar élet. Már bocs a buta szavakért, de csak igy tudom jellemezni.2012. aug. 27. 11:20
11/34 anonim válasza:
na és, ha szólsz, rosszabb lenne a helyzet?
12/34 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, rosszabb lenne. Nem akaroks enkit sem szívatni fb-n. De azért köszi.
2012. aug. 27. 11:57
13/34 anonim válasza:
ugyanaz a suli, de másik osztály?
14/34 A kérdező kommentje:
Inkább nem. Akkor is egy suliban leszünk. Szünetekben akkor is tudnak piszkálni.:(
2012. aug. 27. 12:23
15/34 anonim válasza:
Odamész a hangadóhoz és leversz neki egy hatalmasat,nem ilyen nevetséges hajcibálós lányos csapkodást hanem izomból orrba ,hogy törjön ,de legalábbis vérezzen,és reménykedj, hogy kirúgnak és végre átmehetsz a másik suliba.Más megoldás nincs.Ott meg ha kérdezik miért jöttél át,megmondod ,mert átrendezted egy beszólogató osztálytárs pofáját. Egyből meglesz a respect :D Tanárok semmit nem tudnak tenni mióta már tv-ben mutogatják és meghurcolják azt a tanárt amelyik kicsit is helyreteszi a neveletlen kölyköket.
16/34 anonim válasza:
Azt is csinálhatod még, hogy a legmenőbb lánnyal az osztályodban összebarátkozol és egy idővel a többiek szeretni fognak.Csak ezzel az a baj hogy olyan lehetsz mint ők.
17/34 A kérdező kommentje:
Olyan soha nem leszek mint ők az biztos. Ja és szerintem nincs is az osztályban olyan hogy legmenőbb csaj.
2012. aug. 27. 13:31
18/34 anonim válasza:
Fura, hogy ilyen jó iskolába is járnak nyomoroncok. De a szüleid miért nem engedték meg? Öngyilkossági kísérletet hajt végre a lányuk, aztán ennyire nem gondolkoznak el rajta, hogy akkor valami tényleg nincs rendben a suliban?
19/34 A kérdező kommentje:
Hát igen néha én is elgondolkozok, hogyan vettékfel őket.
A gyógyszeres ügyről nemtudnak szerencsémre.
2012. aug. 27. 15:18
20/34 anonim válasza:
hát nem biztos hogy szerencsédre, mert ha tudnák, lehet hogy komolyabban vették volna a kezdeti megrökönyödést követően
még 2 éved van hátra? szerintem jobb lesz negyedikre elfogadóbbak szoktak lenni, legalábbis nálunk így volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!