Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért bántanak az osztálytársaim?

Miért bántanak az osztálytársaim?

Figyelt kérdés
Már rosszul vagyok ha rágondolok, hogy 1hét és láthatom megint az osztálytársaimat. Csak azt nem értem mért bántanak. Állandóan piszkálnak, órán beszologatnak, hogy milyen hülye vagyok, nemnormális a tanár meg nemis szól rájuk. Mindenért kiröhögnek, megaláznak, az utcán nem is köszönnek, lenéznek, ha mellém kell ülni akkor vágja a pofákat, fb-ra sértő képeket raknak fel rólam, zaklatnak hogy milyen csúnya vagyok, hogy öltözködöm, mért van műkörmöm, amikor a fél osztálynak az van. Nem is öltözködök hülyén ha ez lenne a gond. Rondának sem vagyok az. Ha valamit nemtudok akkor leordibálnak. Persze ha ők nem tudják az természetes dolog. Persze nem mindenki ilyen az osztályból. Egy ideig bírtam a piszkálodásukat, de a nyár közeletével teljesen kikészültem. De már annyira, hogy mindennap sírva mentem haza, alig ettem és ittam, nem áltam szóba nagyon senkivel, meg öngyilkos is szerettem volna lenni 20db gyógyszert szettem be és ez igaz, de azt komolyan megbántam, szerencsémre nem lett semmi bajom. Az osztályban köhögni se nagyon mertem. Igazából már az álltalánosban is ezt csinálták velem. Szóltam a szüleimnek, hoygy átakarok menni más suliba, de ők nem engedték meg. Mit tettem, hogy ezt érdemlem az életben, inkább nem is kell ez a szar élet. Már bocs a buta szavakért, de csak igy tudom jellemezni.
2012. aug. 27. 11:20
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Ja és 16 vagyok.
2012. aug. 27. 11:23
 2/34 anonim ***** válasza:
Szomorú dolgok ezek sajnos,de ha ennyire rossz át is iratkozhatnál.Ha ott is rossz lesz,akkor lehet benned is van valami kis hiba ki tudja,így megmondani nem tudjuk.Szerintem egyszerűen csak bunkók vesznek körül.De egy lányt megalázni ez elég kicsinyes,még ha ronda is lennél ilyet akkor sem illene..
2012. aug. 27. 11:24
 3/34 anonim ***** válasza:
84%
Azért, mert hagyod magad. És addig fogják csinálni, amíg hagyod magad. Ez ilyen egyszerű.
2012. aug. 27. 11:26
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyan ez a bajom, de nehogy öngyilkos legyél mivel ha ezek a szemetek most ilyenek (gyerek korban) akkor felnőtt korban kitagadott csóró barmok lesznek és ha kell nekik munka akkor adok nekik takarítói állást hogy vissza alázzam őket. Én mindig erre gondolok. Szerezz új barátokat az iskolán kívűl.
2012. aug. 27. 11:26
 5/34 anonim válasza:
36%
Menj be az igazgatóhoz, és mondj el neki mindent - azt is, hogy a tanár (osztályfőnök?) nem tesz semmit az érdekedben.
2012. aug. 27. 11:32
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

biztos ettől érzik magukat menőnek, jobbnak, ha csordában alázhatnak.

Miért nem engedik a szüleid, hogy átmenj másik suliba?? Nem értem. Tudják, hogy ennyire rossz a helyzet?

Ha a tanárok, igazgató nem tesz semmit, szüleid sem, akkor vagy nem mész be egyszerűen órákra, lógsz, vagy fogod magad és behúzol valakinek, talán akkor kussban lesznek.

Egyébként ezt nevezik mobbingnak, olvass utána.

2012. aug. 27. 11:36
 7/34 A kérdező kommentje:
Igen lehet, hoyg hagyom magam. De, nem akarok olyan buta lenni mit ők. Én senkit sem akarok lealázni, mert tudom hogy a világ egyik legroszzabb élménye. Senkinek sem kivánnám ezt.
2012. aug. 27. 11:41
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is eszembe jutott az átiratkozás, de csak azért mert nem említetted, hogy legalább 1 barátnőd is lenne az osztályból...

Sajnos van ilyen, hogy indok nélkül megkeserítik valaki életét:( sok cikk jelenik meg erről

(pl.

[link]

[link]

[link] )

Nagyon örülök, hogy semmi bajod nem lett!!! vigyázz Magadra! :)

Még nem késő egy másik osztályba átmenni:)

Önbizalomra kell szert tenned:)

(keress valamit, ami ezt fejleszti, művészeti, színjátszócsoport, sport) biztos van ifjúsági tanácsadó, önkéntes munka stb stb

Neked most a jövődet kell megalapoznod, és az ezen a 2 éven múlik, a tanuláshoz viszont lelki béke kell :)

Nagyon sok sikert kívánok!

Majd írd meg, hogyan döntöttél... :)

2012. aug. 27. 11:44
 9/34 A kérdező kommentje:
Azért nem engednek át szerintem, mert egy igen nehéz suliba járok és hát nem könnyü, meg jó híre van. Ahova én át akartam volna íratkozni az is ilyen jó suli, és ott van a legjobb barátnőm. Ő is azt akarta, hoyg átmenjek. Tanárnak meg az igazgatónak nem szólok, mert akor meg avval jönnének, hogy milyen kis spicli meg hoyg kislány.
2012. aug. 27. 11:45
 10/34 anonim ***** válasza:
75%
Szívasd meg őket az F.b.-on! :) Priviben szívesen elküldeném, hogy hogyan csináld.
2012. aug. 27. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!