Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miéééééért utálja minden nő...

Miéééééért utálja minden nő az anyósát? Meg az anyósjelöltjét? Senki sem látta otthon, hogy a saját anyja hogy kezeli a férje édesanyukáját?

Figyelt kérdés
Minden nő ezen a gyk-n úgy utálja anyósát, mintha sosem látott volna még ilyet. Az én anyám anyósa is állati hülyén viselkedik, anyám mégse panaszkodik, mert el kell fogadnia, hogy ő az apám anyja, és ez már így is marad. Miért ennyire intoleránsak manapság a nők? egyébként az én anyósjelöltem nagyon rendes, olyan vagyok neki, mint a lánya, de azért engem is letol, ha megérdemlem. Vagy a hapsik ennyire bénák, hogy a muterjuk dróton tudja rángatni őket??
2012. júl. 7. 22:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
87%
Itt most csak a menyek írtak.Jó lenne elolvasni a másik oldalt is.
2012. júl. 9. 20:47
 22/36 A kérdező kommentje:
várom az anyósok hozzászólásait !
2012. júl. 9. 22:16
 23/36 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem itt akik konkrét eseteket leirtak nem hazudtak .Nekem párom éppen holnap fog bekopogtatni az én drága anyósomhoz mert kitalálta ,hogy ő fizeti a számláinkat .Soha életében nem fizetett semmit sem helyettünk nem is kell ,de miért hazudik ?:O NA mind1 ha ő hozzászólna itt is hazudna valószinüleg ,de sztem be is vallaná pl ,hogy neki nincs unokája mert mindenkinek ezt mondja ,hogy őt ugyan hidegen hagyja !Édes egy teremtés !:)
2012. júl. 9. 23:34
 24/36 anonim ***** válasza:
52%
Ha egy történetet két szemszögből látunk és pár kérdést még fel is tehetünk,akkor hamar kiderül ki hazudik és ki nem.Amíg csak az egyik oldal szólhatott,addig a másik még ártatlannak tekinthető.
2012. júl. 9. 23:37
 25/36 anonim ***** válasza:
71%
Hát hogy őszinte legyek nekem fogalmam sincs miért ilyen velem a férjem anyja. Nálunk van az, hogy az öt évest ajnározza, az egy évesre meg rá sem néz. Mindig volt valami kifogásolnivalója, már a kapcsolatunk elején is, pl hogy az apukám villanyszerelőként dolgozott, mint vállalkozó. Aztán mikor meghalt, akkor az volt a baja, hogy miért nem vett nekünk egy lakást, mielött feldobta a bakancsát, szerinte ezzel, az apám szándékosan kitolt velünk. De baja volt, hogy sokat találkoztunk a férjemmel hét közben, el is jött hozzánk, hogy megmondja a szüleimnek, hogy ne engedjenek engem hozzájuk, és hogy ő is majd bezárja a fiát a lakásba( ekkor voltam én 20 éves, a férjem meg 22 ). Ezután ezt még az esküvő elött egy nappal is eljátszotta, azt mondta nem fogja engedni, hogy mi összeköltözzünk az esküvő után, mert rázárja a férjemre az ajtót, és elveszi a kulcsát is. Ezután is mindenféle problémája volt neki annak ellenére hogy mi a párommal mindig szépen megvoltunk. Mindenből ügyet csinált, veszekedett a párommal, pl azon, hogy amikor az ő szülinapja hét közben volt, és mi mindketten dolgoztunk, plusz a férjem akkoriban délutános műszakban volt, este telefonon köszöntöttük fel, és mondtuk neki, hogy majd hétvégén tudjuk ezt személyesen megtenni. Szerinte ez hálátlanság volt.:O Én kozmetikus vagyok, amíg dolgoztam a gyerekek elött, hetente kétszer jött hozzám szépülni, sosem kértem tőle semmit, még az anyag árát sem. Jelenleg heti háromszor nálunk ebédel, de ő pl a 12 év házasságunk alatt egyszer nem mondta hogy meghív bennünket. Nem baj, nem is várom el, csak nekem ez furcsa, mert nálunk nem ez volt a szokás. Itt a két gyerek, indokolatlanul külömbséget tesz köztük, és a mai napig úgy viselkedik velem, hogy semmibe sem vesz, a fiához jön ő, meg a nagyobbik lányunkhoz, én és a kicsi nem számítunk. A hátam mögött elhord mindennek, pedig sosem adtam rá okot, mondjuk ezt volt időm megszokni a 15 év alatt, igaz amikor a nagylányom kérdezte meg tőlem( 4 évesen), hogy mit jelent az a szó hogy k...va, mert a mami ezt mondta rám, kicsit bepöccentem, nem tagadom, de ezt is lenyeltem. A héten meg azt hallottam vissza, hogy én itthon a két gyerekkel nyaralok, miközben a fia dolgozik. Én is dolgozom, igaz a szakmám miatt ez nem napi nyolc órás munkát jelent, mert akkor tudok csak elvállalni valakit, ha megkér rá, ez gondolom mindenkinek világos miért. Ha megszorulnak anyagilag, mi segítjük ki őket, visszafelé ez sem működik( havi szinten kétszer annyi pénzből gazdálkodnak mint mi, de ha valamit javíttatni kell náluk, azt mi fizetjük, mert sosincs pénzük). Én már rengeteget gondolkoztam hogy végülis mi baja lehet neki, ha jól megvagyunk a fiával, rendesen élünk, igyekszünk, nem iszunk, nem dohányzunk, de mindig arra jutottam, hogy biztos ez zavarja. Neki átmeneti kapcsolatai voltak egész életében, mert szeret kötekedni, ilyen a természete, és szerintem az zavarja hogy mi meg nem csináljuk ezt a párommal, mert a párom is nyugodt típus, meg én is. De nem érdekel amúgy. Most tervezünk egy nagyobb felújítást a párommal a lakásban, és megkérdezte mennyibe fog ez kerülni, megmondta az összeget kb-ra, na ezután bukott ki belőle a hátam mögött, hogy én egy semmirekellő vagyok. :O Mert ennyi pénzt félre tudtam tenni ?, vagy nem értem a logikáját bevallom őszintén. Összegezve létezik olyan anyós, akinek ha belegebedsz sem leszel jó soha, és az ilyen emberrel nem lehet mit kezdeni.
2012. júl. 10. 08:19
 26/36 A kérdező kommentje:
23-as ez ismerős, az én mamám /anyum anyósa/ azt találta ki, hogy ő vette a házat, amiben lakunk, ő fizette ki szüleim lagziját, később pedig azt, hogy ő vette nekem a laptopom, a biciglim, és egy tv-t. Holott már 5 éve nem kapok tőle egy lyukas garast sem. Miért állítanak ilyen valótlant? egyébként mamám engem is folyton piszkál, de azt terjeszti, mennyire ő pénzel minket tesómmal. :o mi ennek az értelme.
2012. júl. 10. 12:25
 27/36 A kérdező kommentje:
25-ös lehet az ilyen ember "anyóssá válása" előtt is elviselhetetlen, utána pedig elszabadul a pokol. De hogy ezeknek az anyósoknak a férjük sem szól rá, hogy édes drága kicsi feleségem, mégsem így kellene? Mert a férfiak általában nem érdekeltek az intrikákban, és jobban átlátják a szitukat, nagyobb hatással lehetne a feleségükre!
2012. júl. 10. 12:30
 28/36 anonim ***** válasza:
24%

23-as vagyok,ne értem a lepontozást ,bár ez a lehető legkevesebb bajom :)Csak szerintem ide senki sem azért irogat ,hogy valótlant állitson ,vagy az miért is lenne jó?

Kedves kérdező! A férjek azok elvannak nyomva legalábbis a mi esetünknél ez igy van ,már ő is le van tiltva az unokáról mióta nem foglalkozunk vele és a hülyeségeivel ,azóta a papa be sem jön hozzánk ,de elötte rendszeresen jött sőt részéről éreztem ,hogy tiszta szivből kedvel ,ezt többször hangoztatta is ,ami persze drága kedves anyósomnak szintén nem tetszett .:)A féltékenységtől kettőig nem lát egy rosszindulatú ember ,és ezt nem csík én mondom ,hanem rajtam kivül még igen sokan ,ennek ellenére én nem beszélek róla (itt most leirom ) soha senkinek ,nem süllyedek a szintjére nem témám .Nagyon jól érzem magam nélküle ,úgy is mondhatnám szuper jó anyósom van ,csak mert nem tartom vele a kapcsolatot !:)

2012. júl. 10. 15:37
 29/36 anonim ***** válasza:
24%
(ismét 23 -as vagyok ) Csak pár kedves momentum a rettenet sok esetből: mikor párom udvarolt nekem akkor ott aludtam és maga mellé ágyazott nekem ,vagy a páromnak a lényeg ,hogy ne aludjunk együtt .:D Amikor első babánkat vártuk közölte,hogy minek még együtt élni ,hiszen napközben találkozunk este meg tök mindegy ,hogy nem alszunk együtt ! Gyerek mellett meg már sexelni nem is kell! :DDD Szóval ilyen kis kedvesen inditott is .:)
2012. júl. 10. 15:42
 30/36 A kérdező kommentje:
23as szerintem téged az anyósod pontoz le ! :D mert valaki csúnyán lefujjolt mindenkit, akinek rossz véleménye volt anyósáról. Apósodat sajnálom, hiszen joga lenne látni az unokáit. S gyerekeidet is, mert sok mindenből kimaradnak nagyszülők nélkül, akik még régi /néha ma már vicces és megmosolyogtató/ nevelési módszerekkel próbálnak segítenek az elfoglalt szülőknek!
2012. júl. 10. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!