Idegesítene ha a párod anyja folyton bejárkálna a lakásotokba miközben senki sincs otthon?
Mielött egészen felhecceled magad, beszélj a pároddal. Ha ti ketten nem tudtok ebben megegyezni, akkor meggondolandó, hogy tényleg érdemes-e együtt maradnotok. Ugyanis ha kettötök közt nem müködik a kommunikáció, akkor nincs értelme folytatni a kapcsolatot.
Egyébként szerintem a megoldás az, hogy nem adtok neki kulcsot, csak akkor, ha netán elutaztok - és utána meg visszakéritek. Mindenképpen ragaszkodnék ahhoz, hogy a ti lakásotokba csak akkor jöhessen bárki, amikor ti akarjátok, ez a privátszférához szükséges.
az elsőn jót röhögtem. XD
nah de a válasz:
üljétek meg szépen beszéljétek meg, h mik az elképzeléseid meg a te anyukád sem fog bejárkálni a lakásotokba.. :) meg lehet ezt szépen is beszélni :D
Jujj az első az nagyon nagy, azon én is röhögtem:D
Köszönöm az eddigiválaszokat!
Hallgasd meg az elképzeléseit,lehet,hogy van közötte hasznos is.
A többiben a pároddal jussatok egyetértésre.
Miért kell előre rosszat gondolni az anyósodról? Alkalmazkodni kell egymáshoz.
Hát nehogy adj neki kulcsot!
Úgy utálom az ilyen anyósokat. Fogják már fel, felnőtt a pici fiúk.
Kérdező! Csak egyszer hagyod, hogy az üres lakásba bemenjen, utána mindig be fog. Mint egy rossz kiskutyát, következetesen neveld meg.
"ő gondozza az állatokat"
Ne adj rá okot, és lehetőséget! Felnőttek vagytok, oldjátok meg másként: ha macskátok van akkor azt vigyétek le hozzá, vagy nem kell 2 napnál hosszabb időre elmenni, vagy esetleg kérjetek meg egy közös barátot...stb
Ez a buta lány esete a meséből. Már előre retteg és sír, mi LEHET majd később. A hangsúly a lehet-en van. Mondjuk aláírom, te ismered. De addig ne háborogj, míg valóban nem tesz így, nem kell a legrosszabbat feltételezni.
Kulcsa nem baj, ha van, akadhat olyan helyzet, amikor szükség lehet rá. Normális ember nem él vissza ezzel.
Minek is akkor neki külcs???
Annak szokás adni akiben megbízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!