Mit gondolnál, ha a párod azt mondaná, hogy nem mehetsz át hozzá, mert otthon van az anyja?
Nem tudom, mennyire felnőtt férfi, mondjuk a viselkedéséből olyan 14-17 éves kor közé tenném. Ettől még lehet, hogy 26, de attól senki nem lesz felnőtt, hogy elmúlt valahány éves.
Első körben rákérdeznék, ha nincs normális magyarázat, akkor elgondolkoznék a kalap-kabát gondolatán.
..én nem gondolkodnék, hanem rögtön rákérdeznék, hogy ez miért gond? oké, hogy bemutatás még nem volt, de ez amúgyis különleges helyzet, hogy lesérült..
lehet az is, hogy ő szégyelli valamiért az anyját.. vagy ez kizárt?
beszéljetek róla mindenesetre..
Vadócos alatt értem, hogy kicsit rockeresebben, tehát néha zenekaros póló, vagy kivágottabb felső, extrémebb esetben szakadt/necc harisnya, rövidnadrág, biztosítótűkkel teleszurkált nadrág. DE! Vannak teljesen átlagos ruháim is, ha kell, csinosan fel tudok öltözni.
A lakásukon voltam, tehát ez nem kifogás.
Anyukájáról mindig csak szépeket mesél, tehát nekem nem jött le az, hogy szégyelli. Miattam sem szokott szégyenkezni, ha összefutunk valamelyik cimborájával az utcán, akkor büszkén mutat be. Tehát tényleg nem értem, miért nem mehetek át.
Váratlanul nem fogok hozzá beállítani, mert nem vagyok pofátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!