Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál, ha a párod azt...

Mit gondolnál, ha a párod azt mondaná, hogy nem mehetsz át hozzá, mert otthon van az anyja?

Figyelt kérdés
4 és fél hónapja vagyunk együtt, még nem mutatott be a szüleinek, mindig azzal jön, hogy majd egyik hétvégén bemutat. Ma nem tudott átjönni, mert megsérült a lába, ezért felajánlottam én, hogy átmegyek egy kicsit. Erre a következő volt a válasza: "Ne gyere át, mert itthon van anyu.". Egy tinifiú szájából még megérteném, de egy felnőtt férfiéból? Nekem ez kicsit magas. Igazából nem tudom eldönteni, hogy szégyell engem (kicsit nagy a szám, és vadócosabban öltözködök) vagy másik nője van. Ti mit gondolnátok ebben a helyzetben?
2011. dec. 6. 15:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell egyből arra gondolni, hogy szégyell vagy van neki valaki más (bár beismerem, ez sem kizárt). Lehet például olyasmi is a háttérben, hogy az anyukáját szégyelli valamilyen oknál fogva (bár ez meg elég ocsmány dolog, de sajnos van ilyen a mai világban). De ez természetesen csak egy példa volt a rengeteg lehetőség közül.

Minden esetre a helyedben rákérdeznék, kerek perec, miért nem akarja, hogy megismerd az anyukáját, vagy épp ő téged és ha igazán komolyan gondolja a kapcsolatotokat, akkor elmagyarázza majd és nem ködösít.

2011. dec. 6. 15:33
 12/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem így tervezte az első bemutatást (megértem). Majd megbeszélitek.
2011. dec. 6. 15:43
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
az is lehetséges hogy az anyja egy idióta és csak lejáratná szegényt előtted és nem akarja magát kellemtlen helyzetben hozni az anyja miatt.sajnos vagy nem sajnos a legtöbb anya ilyen a fiával,az én anyám ugyan ilyen volt és én sem szívesen vittem oda amikor otthon volt éppen...de ezt megértette a párom és elmondtam neki hogy nem túl jó a viszonyom az anyámmal és így nem szívesen hoztam haza amikor otthon volt az anyám.
2011. dec. 6. 15:48
 14/25 anonim ***** válasza:
79%
Vagy talán az anyukája nem barátságos??
2011. dec. 6. 15:50
 15/25 anonim ***** válasza:
90%
ja és még annyi hogy nem a barátnőm miatt nem vittem haza mert szégyelném hanem azért mert az anyám idiótán viselkedett velem a lányok előtt és próbált lejáratni így megfogadtam hogy ebből én kihagyom az anyámat ezentúl és nem fog nekem sz.art keverni és leégetni a lányok előtt...így úgy döntöttem hogy egyszer bemutatom a barátnőmet és ennyi legyen elég mindenkinek...
2011. dec. 6. 15:51
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Nekem volt egy pasim akivel 5 évig voltunk együtt és egyszer sem voltam náluk,az anyukáját sem ismertem!!Sajnos mint megtudtam egy elég lepukkant házban laktak és szégyellte:(
2011. dec. 6. 15:55
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
menekülj minél előbb ebből a kapcsolatból! anyuci pici fia és gondolom anyuci nem nézi jó szemmel ha egy nő el akarja "venni" tőle a pici fiát. volt ilyen kapcsolatom nem lett jó vége.
2011. dec. 6. 15:56
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire vatyok ti felnőttek, ha szabad kérdeznem? Az öltözködési stílusod alapján azért nem lehetsz érett felnőtt.

Lehetséges, hogy az anyja egy borzalmas nőszemély, de ami még lehetségesebb, hogy nem akar felfedni téged. Hogy miért, az már ás kérdés. Talán anyja nem is tudja, hogy veled van, talán tényleg van valaki más az életében, akit már hivatalosan is bemutatott. Mindenféleképpen beállítanék hozzá. :)

2011. dec. 6. 15:59
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

A szüleivel él?

Mert ha nem, akkor lehet, hogy csak ritkán találkozik az anyukájával, és azt a kis időt vele akarja tölteni (bár akkor akár EZT is mondhatná).

2011. dec. 6. 16:53
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak annyi van a háttérben, hogy előbb be akar mutatni. Kérdezd meg tőle.
2011. dec. 6. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!