Mit gondolnál, ha a párod azt mondaná, hogy nem mehetsz át hozzá, mert otthon van az anyja?
Figyelt kérdés
4 és fél hónapja vagyunk együtt, még nem mutatott be a szüleinek, mindig azzal jön, hogy majd egyik hétvégén bemutat. Ma nem tudott átjönni, mert megsérült a lába, ezért felajánlottam én, hogy átmegyek egy kicsit. Erre a következő volt a válasza: "Ne gyere át, mert itthon van anyu.". Egy tinifiú szájából még megérteném, de egy felnőtt férfiéból? Nekem ez kicsit magas. Igazából nem tudom eldönteni, hogy szégyell engem (kicsit nagy a szám, és vadócosabban öltözködök) vagy másik nője van. Ti mit gondolnátok ebben a helyzetben?2011. dec. 6. 15:03
21/25 anonim válasza:
Az egyik rokonom annyira szerette az anyukáját, hogy nem mutatott be neki bárkit. A feleségét is 1 év "járás" után mutatta be - pedig akkor már 30 felett voltak mindketten. Volt emiatt szakítás is.
22/25 anonim válasza:
Ja, és mielőtt lepontoztok, nem azért írtam, mert szerintem így helyes, csak gondoltam megmutatom, hogy van ilyen is. Nem kell rögtön eltitkolt feleségre gondolni.
23/25 anonim válasza:
és mi lenne ha tőle kérdeznéd meg hm?
24/25 anonim válasza:
És még a cigányokat szóljuk meg ugye???
Na hát ezek a kedves Magyarok!!
Lehet le pontozni!
25/25 anonim válasza:
1. Téged szégyell
2. Az anyját szégyelli
3. a lakáskörülményeket szégyeli
Erre a 3-ra gondolnék és nagyon komolyan elbeszélgetnék vele, hogy mégis mi a konkrét ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!