Miért "gáz" az, ha valaki egyetemistaként otthon él és nem dolgozik suli mellett?
Miért volna gáz? Te tanulsz - ez a munkád.
Inkább az a gáz, ha valakinek egyetem, főiskola mellett dolgoznia is kell.
Lehet, hogy irigyek, de azért valahol igazuk is van...
ki kéne próbálnod, és akkor nem a szüleidtől kéne pénzt kérni a bulizáshoz, meg mindnehez.
Menj el velük Te is dolgozni addig is kikapcsolódsz vagy belekóstolsz kíváncsiságból, hogy suli mellet milyen nehéz tanulni. (Én anno azért irigykedtem, mert nem engedtek el dolgozni a szüleim és mások meg mehettek volt pénzük csak nekem nem, nem is kaptam tőlük stb).
23/N
azért ebben van valami. ne értsd félre, nem rád céloztam, de nekem van olyan ismerősöm, aki soha egy percet nem dolgozott még de sír a szája ha a tanárok rászólnak, rendszeresen 20-25 perces késésekkel ér be suliba, és minden hétvégén a kis plázákban lóg. ő engem is irritál, mert majd kíváncsi leszek, mi lesz ha dolgoznia kell....
ne értsd félre, tényleg nem rád irányult, csak aztmondom, hogy előfordulnak olyan elkényesztetett lányok/fiúk akikre igaz, hogy nem fogják bírni a melót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!