Azt, hogy mennyire gáz, hogy vannak ilyen nők, akik esetében nyoma nincs a nőiességnek... ő kísér haza egy pasit? Szánalmas.
2011. dec. 3. 10:42
2/17 anonim válasza:
Lemennék eléjük, és megkérdezném a nőt, hogy beszállna-e harmadiknak az éjszaka.
Szerintem ezzel sikerülne elriasztani, akármi is legyen a szándéka :))))
2011. dec. 3. 10:50
3/17 anonim válasza:
És ha azt mondja, hogy beszállna? :D
2011. dec. 3. 10:53
4/17 anonim válasza:
Ez miért ekkora probléma? Talán volt valamilyen megbeszélnivalójuk vagy bármi más. Ilyesmin soha nem problémáztam.
2011. dec. 3. 10:55
5/17 anonim válasza:
Van ahol a hazakísérés is kimeríti a megcsalást?
2011. dec. 3. 11:02
6/17 anonim válasza:
Ez csak a zöld szemű szörny, ha arra gondolsz hogy mi van ha esetleg a párod megcsal, akkor nem bízol eléggé benne. Így meg szerintem nem érdemes kapcsolatot fenntartani!
2011. dec. 3. 11:05
7/17 anonim válasza:
Első vagyok ismét: jól lepontoztatok.
Mindezt pedig úgy írtam, hogy voltam már harmadik. És nem bántam meg. :) De odáig nem süllyednék, hogy én teperjek miatta.
Az meg, aki semmi másra nem gondol, csak kollegiális viszonyra? Majd kapcsol, ha egyértelműbbek lesznek a jelek.
2011. dec. 3. 11:07
8/17 anonim válasza:
Az egyik kissé szófosásos barátnőm is el szokta kísérni a férjemet, ha összefutnak. A férjem túl udvarias, hogy lelője, így végre valaki végighallgatja :)
A kolleganőnek egyébként mennyire esik útba a ti lakhelyetek? Lehet magányos és örül, hogy valakivel tud dumálni.
2011. dec. 3. 11:44
9/17 anonim válasza:
Ha útbeesik kisérje.
Bár meglepődnék,mert párom egyben munkatársam is,mindig együtt jövünk-megyünk.
2011. dec. 3. 13:39
10/17 anonim válasza:
Én bíznék a férjemben. Vagy ahogy az egyik hozzászóló írta megkérdezném bezsállna-e 3.nak;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!