Mit éreznél, gondolnál ha a férjedet gyalog hazakísérné egy kolléganője?
Valaki írta,hogy túl udvarias a férje,hogy lerázza aszófosásos nőt.Na,az enyém is ilyen.Mindenkit udvariasan végighallgat...És nem merne szólni, hogy ne kísérje haza, az biztos.Lehet, hogy a tied is ilyen,kérdező,nem akarja leállítani,visszautasítani"udvariasságból"
Azért én szemmel tartanám őket!
Miután én csak a férfiakkal jövök ki, ergo csak férfi barátaim vannak, a párom is ugyanúgy kísérgethetné (ha lenne) a női barátnőit, mint én a férfi barátaimat.
Az még nem megcsalás ha a haverokkal beülök a burger kingbe egy forrócsokira, aztán hazakísérem némelyiket, miután útbaesnek hazafelé...
Kapu előtt kézfogás, és nyomás haza.
Valószínű a férjednek volt valami megbeszélnivalója a kolléganővel, esetleg útbaestetek a nőnek valahová.
Ha kavarnának, akkor úgy intéznék hogy véletlenül se lásd meg őket, nemhogy még az orrod előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!