Igen nemm kérdése:
A The Hunter 2012 című játékban, az egész térkép bejárható? A térképen van havas rész is, oda is el lehet jutni? Van valami jármű, mert gyalog messze lenne?
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 18:54
1/2 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem, a játék fizetős, méghozzá online. Ha megveszel egy adott licencet, lesznek fegyvereid, állatok és persze az egész térkép. Offline, csak akkora terület járható be, amekkorát enged, nem lehet eljutni pl. a havas részekre, de megvan minden fegyvered ill. kiegészítőd. Van még egy módja, fizetés nélkül, hogy akárhova mehess.
itt le kell tölteni egy fájlt, ami ingyenes. Ha jól tudom így az egész térkép elérhető lesz, de csak 1 vagy pár fegyver ill. 1fajta állat, talán szarvas. Tehát fizetni kell, ha mindent szeretnél. Lehetnek pontatlanságok, régen játszottam már vele. Remélem tudtam segíteni.
2012. jún. 30. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!