Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bunkóság lenne megkérni, hogy...

Bunkóság lenne megkérni, hogy ne maradjon?

Figyelt kérdés

Hétvégére elhívtam két barátnőmet az albérletembe.

Az egyik filmezni szeretne, ezért délelőttre szerveztem be,

a másik meg borozni-lelkizni, ezért este jönne.

Amikor megtudta a "délelőtti" barátnőm, hogy jön este a közös ismerősünk, kijelentette, hogy akkor ő is marad, mert ismeri.

Én már több éve nem találkoztam az "esti" barátnőmmel,

plusz a másik nem is szeret szeszes italt fogyasztani,

azok a témák sem annyira érintik, amikről beszélni akarunk.

Bunkóság lenne megkérni, hogy ne maradjon estére?

Válaszokat előre is köszönöm!

21/L

2012. jún. 13. 09:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem lenne bunkóság, az volt a bunkóság hogy a barátnőd kijelentette hogy ő bizony maradni fog. Ha nem olyan szoros köztetek a viszony akkor mond el neki kedvesen, szájba rágósan hogy nagyon régóta nem láttad az "esti" barátnődet, és olyan gondjai vannak amiket csak veled, négyszemközt szeretne megbeszélni. Biztosítsd arról hogy jó lenne ha maradna de most meg kell értenie a helyzetet, legközelebb találkoztok hármasban.

Amúgy ha nagyon jó barátnőm lenne csak annyit mondanék neki hogy nem lehetne hogy inkább máskor találkozzatok hármasban? Mert szeretne az "esti" barátnő négyszemközt lelkizni. Nem kell ezt túl bonyolítani.

2012. jún. 13. 11:34
 22/24 anonim ***** válasza:
84%

Hihetetlen, hogy egyesek mennyit tudnak ráparázni dolgokra, őszintén kérdezem, hogy nektek milyen életetek van?

Ez egy semmiség, de nagyon irigyelek néhány embert, hogy ilyeneken tudja csak idegesíteni magát.

2012. jún. 13. 11:36
 23/24 anonim ***** válasza:
67%
mit isztok?
2012. jún. 13. 12:45
 24/24 A kérdező kommentje:

Hu, hát köszönöm a válaszokat!

Nem gondoltam, hogy ennyien írni fognak.

Amúgy elmondtam őszintén, mi a szituáció, szerintem rosszul esett neki, de ez van.:/

Vele hetente találkozhatok, másik lány ritkán ér rá.

Még egyszer köszi a válaszokat!

2012. jún. 13. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!