Bunkóság lenne megkérni, hogy ne maradjon?
Hétvégére elhívtam két barátnőmet az albérletembe.
Az egyik filmezni szeretne, ezért délelőttre szerveztem be,
a másik meg borozni-lelkizni, ezért este jönne.
Amikor megtudta a "délelőtti" barátnőm, hogy jön este a közös ismerősünk, kijelentette, hogy akkor ő is marad, mert ismeri.
Én már több éve nem találkoztam az "esti" barátnőmmel,
plusz a másik nem is szeret szeszes italt fogyasztani,
azok a témák sem annyira érintik, amikről beszélni akarunk.
Bunkóság lenne megkérni, hogy ne maradjon estére?
Válaszokat előre is köszönöm!
21/L
Ha véget akarsz vetni a barátságnak, kérd meg nyugodtan:)
Mondjuk elsőnek én megkérdezném az esti kolléganőt, hogy zavarná e, ha a délelőtti páciens maradna e estére is. Ha zavarja, kamuzol valamit a délelőttinek, de akkor közösen az estivel, hogy egyezzen a story. Amiről nem tudunk, nem fáj, így nem konfrontálódsz senkivel.
Köszi a válaszokat!
Hát az "esti" lány kettesben szeretne inkább dumálni.
Na mindegy, majd valahogy megoldom.:)
Akkor közös kamuzás.
"ne haragudj, de az esti téma nem jó, ez meg ez jött közbe, blablabla..."
Így a legegyszerűbb, maradnak barátaid:)
Találj ki valami kamut, de mindenképp egyeztesd az esti barátnőddel. Pl. el kell menned valahova, de olyant találj ki, ahova nem akar veled menni. pl. randi. Vagy a másik verzió, hogy légy őszinte:
Mondd el neki, hogy a másik csajnak most gondjai vannak, amit csak veled négy szemközt szeretne megbeszélni. Talán ez lenne a legtisztább.
Öhm, csak szerintem a leglogikusabb az, hogy meg kell kérdezni az esti barátnőd, hogy vágyik-e a délelőtti barátnő társaságára, és ha nemet mond, akkor udvariasan elmagyarázni a délelőttinek, hogy ez egy kettesre tervezett este volt?
Szerintem nem olyan gáz őszintének lenni, ha az ember udvariasan tálalja magát, ha meg az esti csajt nem zavarja a délelőtti, akkor a legjobb a helyzet. Szóval előbb beszélj az estivel, na. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!