Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bunkóság lenne megkérni, hogy...

Bunkóság lenne megkérni, hogy ne maradjon?

Figyelt kérdés

Hétvégére elhívtam két barátnőmet az albérletembe.

Az egyik filmezni szeretne, ezért délelőttre szerveztem be,

a másik meg borozni-lelkizni, ezért este jönne.

Amikor megtudta a "délelőtti" barátnőm, hogy jön este a közös ismerősünk, kijelentette, hogy akkor ő is marad, mert ismeri.

Én már több éve nem találkoztam az "esti" barátnőmmel,

plusz a másik nem is szeret szeszes italt fogyasztani,

azok a témák sem annyira érintik, amikről beszélni akarunk.

Bunkóság lenne megkérni, hogy ne maradjon estére?

Válaszokat előre is köszönöm!

21/L

2012. jún. 13. 09:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
49%

Ha véget akarsz vetni a barátságnak, kérd meg nyugodtan:)

Mondjuk elsőnek én megkérdezném az esti kolléganőt, hogy zavarná e, ha a délelőtti páciens maradna e estére is. Ha zavarja, kamuzol valamit a délelőttinek, de akkor közösen az estivel, hogy egyezzen a story. Amiről nem tudunk, nem fáj, így nem konfrontálódsz senkivel.

2012. jún. 13. 09:36
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
En megkèrnèm,hogy ne maradjon,majd legközelebb szerveztek csajos estèt.
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne bunkóság, de biztos megsértődne rajta.
 4/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát az "esti" lány kettesben szeretne inkább dumálni.

Na mindegy, majd valahogy megoldom.:)

2012. jún. 13. 09:39
 5/24 anonim ***** válasza:
69%

Akkor közös kamuzás.

"ne haragudj, de az esti téma nem jó, ez meg ez jött közbe, blablabla..."

Így a legegyszerűbb, maradnak barátaid:)

2012. jún. 13. 09:41
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem meg az a bunkóság, hogy kijelentette, hogy ő akkor marad, invitálás nélkül. Több éve nem találkoztál a másik lánnyal, témák sem érdeklik, ha ezen megsértődik, akkor elég önző lehet.
2012. jún. 13. 09:41
 7/24 anonim ***** válasza:
79%
Kegyes hazugság: "Az esti lemondta, mert más dolga van, így én is elmegyek anyámhoz padlót súrolni".
2012. jún. 13. 09:45
 8/24 anonim ***** válasza:
55%

Találj ki valami kamut, de mindenképp egyeztesd az esti barátnőddel. Pl. el kell menned valahova, de olyant találj ki, ahova nem akar veled menni. pl. randi. Vagy a másik verzió, hogy légy őszinte:

Mondd el neki, hogy a másik csajnak most gondjai vannak, amit csak veled négy szemközt szeretne megbeszélni. Talán ez lenne a legtisztább.

2012. jún. 13. 09:49
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Öhm, csak szerintem a leglogikusabb az, hogy meg kell kérdezni az esti barátnőd, hogy vágyik-e a délelőtti barátnő társaságára, és ha nemet mond, akkor udvariasan elmagyarázni a délelőttinek, hogy ez egy kettesre tervezett este volt?

Szerintem nem olyan gáz őszintének lenni, ha az ember udvariasan tálalja magát, ha meg az esti csajt nem zavarja a délelőtti, akkor a legjobb a helyzet. Szóval előbb beszélj az estivel, na. :P

2012. jún. 13. 09:57
 10/24 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem hülyeség lenne kamuzni. Meg kell mondani, hogy a másik barátnő kettesben szeretne lenni veled, mert olyan dolgokat akar veled megbeszélni, amit mással nem akar megosztani, ne haragudjon, de ez most így alakult.
2012. jún. 13. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!