Bunkóság lenne megkérni a barátomat, hogy az első alkalomnál, ha megkérem, hogy álljon le, akkor ne csinálja tovább, és húzza ki a péniszét?
19 éves lány vagyok és szűz. Rettenetesen félek az első alkalomtól egy gyerekkori baleset miatt. Erről már tud a barátom. Azt mondta, hogy várunk, aztán majd ha úgy érzem, hogy készen állok rá, akkor majd megtörténik. Ő vigyázni fog rám, tudja, hogy óvatosnak kell lennie. De én mégis félek, hogy mi lesz ha bedurvul. Bunkóság előre tisztázni vele, hogyha nagyon fáj, akkor hagyjuk abba? Fiúként ti ebbe belemennétek a barátnőtök kedvéért?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Velem kb ugyanez a helyzet, csak nekem nem balesetem volt, hanem meg akartak erőszakolni. Mi is megegyeztünk a barátommal, hogy ha már készen állok, akkor megtörténhet a dolog.
Ez nem bunkóság, főleg ha tud a balesetről a barátod. Ha szeret, akkor biztos, hogy nagyon fog figyelni rád.
Szerintem se aggódj,hogy bunkón reagálja le!
Én 18 voltam,velem hál Istennek nem történt ilyen baleset,az én barátom mégis megkérdezte,hogy jó e nekem,nem e fáj,mert különben abbahagyja!
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!