Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Bunkóság lenne megkérni a...

Bunkóság lenne megkérni a barátomat, hogy az első alkalomnál, ha megkérem, hogy álljon le, akkor ne csinálja tovább, és húzza ki a péniszét?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok és szűz. Rettenetesen félek az első alkalomtól egy gyerekkori baleset miatt. Erről már tud a barátom. Azt mondta, hogy várunk, aztán majd ha úgy érzem, hogy készen állok rá, akkor majd megtörténik. Ő vigyázni fog rám, tudja, hogy óvatosnak kell lennie. De én mégis félek, hogy mi lesz ha bedurvul. Bunkóság előre tisztázni vele, hogyha nagyon fáj, akkor hagyjuk abba? Fiúként ti ebbe belemennétek a barátnőtök kedvéért?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. febr. 25. 09:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A barátom természetesen tud a balesetről, elmondtam neki, mikor először szóba került komolyabban a szex. Számomra az is természetes, hogy utána máshogy kielégítem, csak abban nem voltam biztos, hogyha már a célnál van majdnem valaki, úgymond, akkor még él-e benne annyi racionalitás, hogy az ösztönknek megálljt parancsoljon.
2009. febr. 25. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

Oh ugyan ne becsüld le a páros..azért nem állatok a pasik sem, az elsőnél sztem mindenki figyel a párjára...még ha annak semmilyen rossz tapasztalata sem volt...bár sztem butaság azért abbahagyni, mert fáj...mert akkor a következőnél is fájni fog..és sokkal tovább fog tartani míg átlendültök a fájós részen...a legtöbb lánynak fáj az első..nekem is fájt, de tul lehetett élni, és a következő már sokkal jobb volt:)

az egyik barátnőmék meg mindig abbahagyták mikor fájt..és hónapokig szenvedett:Spersze lehet hogy ez egyedi..amugy ha ilyen baleseted volt, nyilván nincs meg a szűzhártyád...ugyh vérezni nem fogsz...max ha nagyon feszült leszel akkor fog fájni...

de a barátod mindenképp megértő lesz, ezen kár aggódni:)

sok sikert!

P.Rita

2009. febr. 25. 16:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
az én barátom néha még most is megkérdezi hogy nem fáj-e ne hagyjuk-e abba, ha valami újat próbálunk ki...... én aztgondolom a srácok nagyon figyelmesek tudnak lenni az ágyban (IS!)
2009. febr. 25. 18:54
 14/14 anonim ***** válasza:
nagyon sajnállak tényleg,és remélem,h az első alkalom felejthetetlen lesz számodra és bár elfelejteni úgysem tudod-sajna-azért remélem nagyon jó lesz és a barátod és nagyon figyel rád és szerintem ha tényleg szeret biztos,h nem fog problémázni
2009. márc. 4. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!