Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bunkóság lenne megkérni, hogy...

Bunkóság lenne megkérni, hogy ne maradjon?

Figyelt kérdés

Hétvégére elhívtam két barátnőmet az albérletembe.

Az egyik filmezni szeretne, ezért délelőttre szerveztem be,

a másik meg borozni-lelkizni, ezért este jönne.

Amikor megtudta a "délelőtti" barátnőm, hogy jön este a közös ismerősünk, kijelentette, hogy akkor ő is marad, mert ismeri.

Én már több éve nem találkoztam az "esti" barátnőmmel,

plusz a másik nem is szeret szeszes italt fogyasztani,

azok a témák sem annyira érintik, amikről beszélni akarunk.

Bunkóság lenne megkérni, hogy ne maradjon estére?

Válaszokat előre is köszönöm!

21/L

2012. jún. 13. 09:32
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
86%

Szerintem ne hazudj.

Mond a reggeli lánynak hogy az esti lány lelkizni szeretne mert gondjai vannak és úgy gondolod, harmadik fél előtt nem nyílna meg.De legközelebb majd hármasban buliztok.

2012. jún. 13. 10:13
 12/24 anonim ***** válasza:
97%

Miért nem lehet őszintének lenni?

"Figyelj Gizi, az van, hogy Mari négyszemközt szeretne velem beszélgetni, nem lenne gond, ha esetleg máskor jönnél át este?"

Ennyi...

Az én ismerőseim tuti nem haragudnának meg ennyiért.

21/L

2012. jún. 13. 10:21
 13/24 anonim ***** válasza:
24%
Szegény délelőtti csaj csak egy kis társaságra vágyik egész nap. Muszáj hazudnod valamit mert meg fog sértődni.
2012. jún. 13. 10:23
 14/24 anonim ***** válasza:
96%

A sok idióta aki a kamuzást ajánlotta inkább maradjon csendben....

A sok idióta aki ajánlotta,hogy kérdezd meg a másik lányt,hogy zavarja e az is csendben maradhat mivel leírtad,hogy kettesben szeretnél lenni vele...

Szerintem mond meg neki ne maradjon mivel négyszemközt akarsz beszélni a másikkal.Ha megsértődik az már az ő baja.Jó hülye lehet ha megsértődik és a hülye emberekkel meg nem kell foglalkozni.

2012. jún. 13. 10:25
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se jó a kamuzás, ez csak tönkreteszi alapvetően az emberek közti kapcsolatot. Ha elmondod neki, hogy a másik barátnőd négyszemközt szeretne veled beszélni, és nem fogadja ezt el, akkor így járt. Maradj az igazságnál!
2012. jún. 13. 10:53
 16/24 anonim ***** válasza:
32%

Jaj hagyjuk már, nem egy államtitkot tart magában, hanem egy semmitérő apróságot.

Nem kell neki elmondani, nyugodtan találj ki valamit: "Az esti barátnőm felhívott, hogy mégsem jön, nekem meg át kell mennem a szüleimhez".

Én se örülnék, ha egy barátnőm egész napra rámcsimpaszkodna, meg ezt úgy utálom, ha valakit nem hívnak, miért dönti el, hogy akkor ő most marad? Nincs azért olyan jól nevelve szerintem.

2012. jún. 13. 10:59
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért kell elmondani mert semmitérő dologról van szó és ha ezen megsértődik hát sértődjön.Csak a gyáva emberek kamuznak.
2012. jún. 13. 11:03
 18/24 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Már ha nekem mondanád meg, én nem venném annak, de az emberek nagyon furcsák tudnak lenni.

A "kegyes" hazugság, amit ajánlottak, rosszabb.

2012. jún. 13. 11:13
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó ötlet hazudni, lebukhatsz és az még cikibb lesz. pl. képzeld el a szitut, hogy azt mondod, el kell menned délután. Erre ő esetleg maradni akar, amíg te el nem indulsz. Ekkor mi van? Kénytelen vagy tényleg elmenni valahova, hogy lekopjon? Vagy ne adj Isten, el is akar kísérni? Vagy nem lép le időben és mégis össze fut a másik barátnővel? Nem fogod tudni úgy irányítani a helyzetet ahogy te akarod. Az a legtisztább, hogy megérteted vele a dolgot.
2012. jún. 13. 11:19
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja és akkor azt még nem is említettem, hogy az idő alatt amíg ott van a délelőtti barátnő, te nem fogod magad jól érezni vele, mert a hazugságodon fogsz görcsölni. Szóval légy őszinte.
2012. jún. 13. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!