Bunkóság lenne megkérni, hogy ne maradjon?
Hétvégére elhívtam két barátnőmet az albérletembe.
Az egyik filmezni szeretne, ezért délelőttre szerveztem be,
a másik meg borozni-lelkizni, ezért este jönne.
Amikor megtudta a "délelőtti" barátnőm, hogy jön este a közös ismerősünk, kijelentette, hogy akkor ő is marad, mert ismeri.
Én már több éve nem találkoztam az "esti" barátnőmmel,
plusz a másik nem is szeret szeszes italt fogyasztani,
azok a témák sem annyira érintik, amikről beszélni akarunk.
Bunkóság lenne megkérni, hogy ne maradjon estére?
Válaszokat előre is köszönöm!
21/L
Szerintem ne hazudj.
Mond a reggeli lánynak hogy az esti lány lelkizni szeretne mert gondjai vannak és úgy gondolod, harmadik fél előtt nem nyílna meg.De legközelebb majd hármasban buliztok.
Miért nem lehet őszintének lenni?
"Figyelj Gizi, az van, hogy Mari négyszemközt szeretne velem beszélgetni, nem lenne gond, ha esetleg máskor jönnél át este?"
Ennyi...
Az én ismerőseim tuti nem haragudnának meg ennyiért.
21/L
A sok idióta aki a kamuzást ajánlotta inkább maradjon csendben....
A sok idióta aki ajánlotta,hogy kérdezd meg a másik lányt,hogy zavarja e az is csendben maradhat mivel leírtad,hogy kettesben szeretnél lenni vele...
Szerintem mond meg neki ne maradjon mivel négyszemközt akarsz beszélni a másikkal.Ha megsértődik az már az ő baja.Jó hülye lehet ha megsértődik és a hülye emberekkel meg nem kell foglalkozni.
Jaj hagyjuk már, nem egy államtitkot tart magában, hanem egy semmitérő apróságot.
Nem kell neki elmondani, nyugodtan találj ki valamit: "Az esti barátnőm felhívott, hogy mégsem jön, nekem meg át kell mennem a szüleimhez".
Én se örülnék, ha egy barátnőm egész napra rámcsimpaszkodna, meg ezt úgy utálom, ha valakit nem hívnak, miért dönti el, hogy akkor ő most marad? Nincs azért olyan jól nevelve szerintem.
Nem. Már ha nekem mondanád meg, én nem venném annak, de az emberek nagyon furcsák tudnak lenni.
A "kegyes" hazugság, amit ajánlottak, rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!