Mit csináljak? Én ezt nem bírom ki! 15/L
Nem foglalkoznék vele. Elengedném a fülem mellett, amit mond, illetve meg is kérném, hogy nekem aztán ne karattyoljon, mert egyáltalán nem izgat. Idővel felhagyna vele.
Ha mégsem, akkor durvább eszközökhöz folyamodnék (hű, mint valami krimi :) ).
Felvenném diktafonra (telefonnal pl.), amit pl. a húgomról mond, lementeném biztonságosan több helyre (nem csak a vinyóra, hanem mondjuk az e-mail fiókomba is), és felhívnám a figyelmét, hogy ha nem hagy fel a kétszínű kis játékokkal, akkor leleplezem "őkisasszonyságát".*** :)
Még ha rajta is kap, amint a felvételt készíted, s emiatt nem sikerül felvenned... szerintem ettől is észbe kapna, és felhagyna a rosszindulatú dumával attól tartva, hogy egyszer sikeresen felveszed. ;)
Még egy tanács: ne idegeskedj! Valószínűleg azért is csinálja, amit csinálj, mert látja, hogy bosszant vele.
***Vigyázz, ha szimplán csak árulkodsz róla minden bizonyíték nélkül, a szüleid is csak féltékenykedésnek fogják majd fel a dolgot. Jobb vele lerendezni valamilyen formában.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!